Had niet verwacht al zoveel te zijn afgevallen. Producten zijn erg smakelijk en adviezen top!

Jolanda Timmer

Saskia straalt vertrouwen uit, waardoor het afvallen geleidelijk, maar eigenlijk vanzelf gaat. Je wordt niet veroordeeld, maar op een positieve manier gestimuleerd om met je etenswijze om te... Saskia straalt vertrouwen uit, waardoor het afvallen geleidelijk, maar eigenlijk vanzelf gaat. Je wordt niet veroordeeld, maar op een positieve manier gestimuleerd om met je etenswijze om te gaan.
Heerlijke coaching!

Zo fijn geholpen alles online ,
Daniëlle stond altijd paraat ,
Als je slecht loopt of iets anders heb is online met Danielle praten geweldig!
Ik heb alleen online gedaan ben nu op...
Zo fijn geholpen alles online ,
Daniëlle stond altijd paraat ,
Als je slecht loopt of iets anders heb is online met Danielle praten geweldig!
Ik heb alleen online gedaan ben nu op mijn gewicht en ze blijft me bij staan als ik dat wil?
Ben een blij en gelukkig mens door haar ze is vriendelijk ,behulpzaam,luister goed naar je
en is erg betrokken bij je lichaam !
Het is een topper !
En online kan het zo goed ik ben er erg blij mee!

1 op 1 dieet? Niks voor mij was mijn eerste gedachte, totdat een vriendin mij overtuigde hoe makkelijk en toch ook wel lekker de producten en recepten waren.
De eerste dagen vond ik pittig...
De eerste dagen vond ik pittig maar al snel went je lichaam (en geest) aan de nieuwe manier van eten.
Monica is een erg leuke en gezellige vrouw die weet waar ze over praat en je niet veroordeeld als het even niet lukt! Zeker een aanrader om je door haar te laten begeleiden. Keep up the good work!

Ik begon heel vlot en kwam na een maand of 2 even in een dip. Merel hielp me goed in deze periode en had allerlei tips. Sinds een week weer goed op weg. Ik zit nu op 1/3 van m’n doel. Ik ben erg... Ik begon heel vlot en kwam na een maand of 2 even in een dip. Merel hielp me goed in deze periode en had allerlei tips. Sinds een week weer goed op weg. Ik zit nu op 1/3 van m’n doel. Ik ben erg blij met het tot nu toe behaalde resultaat

Hele fijne begeleiding gekregen van Caroline. Motiverend, duidelijk en recht door zee. Meedenkend en altijd een goed advies. Ik heb mij er heel prettig bij gevoeld.
De producten...
De producten (shakes/repen/pappen) waren voor mij heel goed te doen. Ik was minder gecharmeerd van de smaak van de soepen.
Het programma zit goed in elkaar, waarin er ook goed gewerkt wordt naar een afbouw producten en opbouw gezond voedsel.
Heel erg bedankt Caroline voor al je gesprekken!

Ben eigenlijk nog te kort bezig om een goede feedback te geven. Maar door de 1 op 1 begeleiding hoop ik mijn doel te kunnen bereiken. Het is een stok achter de deur om me te houden aan het dieet.... Ben eigenlijk nog te kort bezig om een goede feedback te geven. Maar door de 1 op 1 begeleiding hoop ik mijn doel te kunnen bereiken. Het is een stok achter de deur om me te houden aan het dieet. Door het gemak en de variatie in de producten is het tot nu toe goed vol te houden.

Judith Van Zuijlekom

Wat een top coach is Ranoe! Ben erg blij met haar begeleiding en ondersteuning.

Ik ben enorm tevreden hoe Saski mij begeleid. Ze heeft door waar mijn individuele knelpunten zitten en helpt me om passende oplossingen te bedenken zodat ik van dit dieet een nieuwe levensstijl kan... Ik ben enorm tevreden hoe Saski mij begeleid. Ze heeft door waar mijn individuele knelpunten zitten en helpt me om passende oplossingen te bedenken zodat ik van dit dieet een nieuwe levensstijl kan maken!