Bij Femke voelde ik me meteen welkom. Ze weet waar ze het over heeft en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en je je niet schaamt voor wat je weegt. Ze kent de ins en outs van het vak. De...Bij Femke voelde ik me meteen welkom. Ze weet waar ze het over heeft en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en je je niet schaamt voor wat je weegt. Ze kent de ins en outs van het vak. De begeleiding is supergoed en ik ben erg tevreden.
Ik ben heel tevreden over het resultaat en ik voel mij goed!
Mandy Rook
Ik vind dat het heel goed gaat en ik voel me erg op m’n gemak! Heel goed!
Aan coach Lucia zal het niet liggen! Vriendelijk, een luisterend oor en vol goede tips die ook nog eens uitvoerbaar zijn!
Ik kwam bij Lucia nadat ik via via hoorde over 1:1, ik was benieuwd en ook wat sceptisch want het was mijn eerste “echte” dieet ervaring. Het resultaat to nu toe is echt verbluffend en mijn doel is...Ik kwam bij Lucia nadat ik via via hoorde over 1:1, ik was benieuwd en ook wat sceptisch want het was mijn eerste “echte” dieet ervaring. Het resultaat to nu toe is echt verbluffend en mijn doel is echt bereikt, op dit moment aan het afbouwen en ik ben echt super tevreden
Mariëlle Kruisweg
Saskia is een lieverd voor de cliënten, je voelt je gelijk thuis bij haar. Helaas kan ik niet alle producten tot me nemen ivm de vitamine K die er in zit en dit voor mijn bloedstolling niet goed...Saskia is een lieverd voor de cliënten, je voelt je gelijk thuis bij haar. Helaas kan ik niet alle producten tot me nemen ivm de vitamine K die er in zit en dit voor mijn bloedstolling niet goed blijkt te zijn. Desondanks kan ik gewoon bij Saskia blijven, neem wel de repen. Afvallen moet je zelf doen maar de motivatie die ze je steeds weer geeft is erg fijn. Ik zou iedereen Saskia kunnen aanraden.
Tommy Nederpelt
Ik ben super tevreden over hoe mijn proces gelopen is. Na jaren zelf te tobben met mijn gewicht is het mij eigenlijk gelukt om af te vallen tot het juiste gewicht. Door de hulp die ik heb gekregen...Ik ben super tevreden over hoe mijn proces gelopen is. Na jaren zelf te tobben met mijn gewicht is het mij eigenlijk gelukt om af te vallen tot het juiste gewicht. Door de hulp die ik heb gekregen heb ik genoeg kennis opgedaan over voeding en mijzelf om tot hier te komen en al een aantal maanden te blijven. Inmiddels heb ik een goede structuur in het eten en drinken.
Karin Klomp
Ik kende Cambridge al van lang geleden (500 dieet) de combi van maaltijdzakjes en toch wat kunnen eten s avonds werkt bij mij erg goed. Ondanks het feit dat ik niet eens zoveel extra beweeg val ik...Ik kende Cambridge al van lang geleden (500 dieet) de combi van maaltijdzakjes en toch wat kunnen eten s avonds werkt bij mij erg goed. Ondanks het feit dat ik niet eens zoveel extra beweeg val ik toch af. De begeleiding door Susan is super fijn....ze kent de ins and outs over het dieet, hoe je je voelt tijdens het dieet, wat je kunt verwachten van je lichaam hoe die gaat reageren en ze leeft heel erg met je mee. Ik ben erg tevreden!
Door de fijne begeleiding van Susan blijf ik, ook na een dip weer gemotiveerd verder te gaan. Samen zoeken we naar wat gebeurt als het mis gaat. Door bewustwording wat emoties met mijn eetgedrag...Door de fijne begeleiding van Susan blijf ik, ook na een dip weer gemotiveerd verder te gaan. Samen zoeken we naar wat gebeurt als het mis gaat. Door bewustwording wat emoties met mijn eetgedrag doet zie ik een mooie toekomst tegemoet met een blijvend resultaat. Dus naast afvallen leer ik zo ook trots te zijn en van mezelf te houden.
Ik ben zeer tevreden hoe mijn gewichtsverlies verloopt. Niet te snel afvallen is voor mij beter en om te proberen mijn gewicht zo in de toekomst te houden.