Ranoe is een fijne, betrokken coach, die toch net die stok achter de deur is. Ze is goed bereikbaar en kan je goed motiveren. Al mooi resultaat mogen behalen en we gaan nog even door. De producten...Ranoe is een fijne, betrokken coach, die toch net die stok achter de deur is. Ze is goed bereikbaar en kan je goed motiveren. Al mooi resultaat mogen behalen en we gaan nog even door. De producten zijn erg gevarieerd en smaken bijzonder lekker!
Ranoe is een hele lieve vrouw die mij op een goede ondersteunende manier heeft begeleid. Ook op mijn dieptepunt de juiste toon en uitleg van het proces er doorheen wist te trekken. Een topper.
Dit is de tweede keer dat ik deelneem. Bij Ranoe, dezelfde consulent. Juist om mijn partner te motiveren. Van februari 2023 tot december 2023, ben ik heel wat kilos kwijt en heb ik mijn...Dit is de tweede keer dat ik deelneem. Bij Ranoe, dezelfde consulent. Juist om mijn partner te motiveren. Van februari 2023 tot december 2023, ben ik heel wat kilos kwijt en heb ik mijn streefgewicht al bereikt. Wil toch nog een aantal kg eraf hebben. Dus ga nog even door. Blij dat er meer keuzes zijn aan maaltijden. Vind het wel jammer dat de chips uit het assortiment is. Misschien dat dit weer in de toekomst terug komt? Verder fijne wekelijkse gesprekken en metingen. Ik ervaar veel steun aan onze consulente.
Monica is duidelijk, bereikbaar, enthousiast en een fijne persoon in de omgang! Ga de persoonlijke afspraken nog missen!
rens Geisterfer
Ben altijd bezig met dieeten en met dit gaat mijn het makkelijkst af. Ik doe dit 1 x per jaar om mijn lichaam te resetten. Ik koop dan eigenlijk voor een half jaar geluk. Kleding past weer en voel...Ben altijd bezig met dieeten en met dit gaat mijn het makkelijkst af. Ik doe dit 1 x per jaar om mijn lichaam te resetten. Ik koop dan eigenlijk voor een half jaar geluk. Kleding past weer en voel me dan fitter.
24 augustus ben ik begonnen met het 1:1 Dieet van Cambridge. Ik kwam bij consulente Petra Matray terecht. The 1:1 Diet met Petra Matray - Het 1 op 1 Dieet in Breda en Raamsdonksveer Een super lieve...24 augustus ben ik begonnen met het 1:1 Dieet van Cambridge. Ik kwam bij consulente Petra Matray terecht. The 1:1 Diet met Petra Matray - Het 1 op 1 Dieet in Breda en Raamsdonksveer Een super lieve vrouw met altijd een luisterend oor! In het begin was het best afzien ik moest afkicken van mijn suikerverslaving en dat was niet altijd even gemakkelijk. Met alle steun van Petra was het me gelukt. Eindelijk kon ik gaan genieten van mijn producten. Die ook in het begin echt wennen waren werd ook dat uiteindelijk een gewoonte. Ik ben ontzettend blij met het resultaat wat ik behaald heb. Ik zit weer lekker in mijn vel... voel me niet meer zo moe als voorheen... Ik kom veel fitter de dag door... En mijn kleding zit me weer lekker! Lieve Peet, jij zet je voor de volle 100% in voor je werk! Je bent een geweldige vrouw... Jij hebt ervoor gezorgd dat ik me weer gelukkig voel met mezelf. Ga zo door! Liefs, Melissa ❤️
💪BE STRONG AND LOVE YOURSELF💪
Dagmar Reukers
De coaching bij Joyce ervaar ik als zeer prettig. Ze weet precies hoe ik in elkaar steek en wat op welk moment goed voor mij is en wat werkt. Haar enthousisme en vertrouwen maakt dat het...De coaching bij Joyce ervaar ik als zeer prettig. Ze weet precies hoe ik in elkaar steek en wat op welk moment goed voor mij is en wat werkt. Haar enthousisme en vertrouwen maakt dat het voor mij makkelijk is vol te houden. Als je het dieet precies volgt zoals het bedoelt is dan behaal je mooie resultaten. De begeleiding daarbij is zeer fijn en werkt echt motiverend. Ben erg blij met alle behaalde resultaten.
De begeleiding van Danielle is erg fijn, ik voelde mij vanaf dag 1 al op mijn gemak. Samen hebben wij de stappen doorgenomen en gekeken welke het beste bij mij paste door middel van een schema.De begeleiding van Danielle is erg fijn, ik voelde mij vanaf dag 1 al op mijn gemak. Samen hebben wij de stappen doorgenomen en gekeken welke het beste bij mij paste door middel van een schema.
De persoonlijke 1op1 begeleiding van Danielle is heel erg fijn ze denkt met je mee en is goed bereikbaar. Ik kreeg tips om zo gevarieerd en gezond mogelijk te eten en hierbij hebben de producten en recepten ook enorm geholpen.
Op dit moment ben ik al heel veel kilo s kwijt en ben blij dat ik mijn doel heb behaald.
Ik heb nog vaak contact met Danielle om op mijn streefgewicht te blijven en volg ik ook de recepten van het 1op1dieet. Fijn dat ik een stok achter de deur heb, en dat Danielle nog tips en inspiratie geeft en deelt.
Na nog nooit gedieet te hebben en na de coronaperiode/thuiswerkperiode aangekomen te zijn en daardoor niet lekker in mijn vel, kwam ik via een vriendin bij Sandra. Nerveus naar de intake gegaan,...Na nog nooit gedieet te hebben en na de coronaperiode/thuiswerkperiode aangekomen te zijn en daardoor niet lekker in mijn vel, kwam ik via een vriendin bij Sandra. Nerveus naar de intake gegaan, maar eigenlijk door het gesprek en deskundigheid het idee om het toch te doen. Er hoefde niet veel af, dus in stap 4 ingestapt. En in het begin best een struggel met afwegen en kijken wat wel mocht en wat niet, is het nu me zooooooooooooo meegevallen. ik heb mijn doel bereikt en voel me weer lekker in mijn vel. Bedankt Sandra voor je hulp.
Lisanne Olyhoek
Ik ben echt super blij met Monica als coach. Doordat zij zelf ook veel ervaring heeft met afvallen en op gewicht blijven, kent zij de struggles en kan daardoor altijd goed advies geven. Ze sleept je...Ik ben echt super blij met Monica als coach. Doordat zij zelf ook veel ervaring heeft met afvallen en op gewicht blijven, kent zij de struggles en kan daardoor altijd goed advies geven. Ze sleept je er doorheen op de momenten dat het nodig is en motiveert. En het is altijd gezellig. In 1 woord top! Zonder haar had ik niet mijn doel bereikt.