Ik vind mijn coach een topper en de producten zijn lekker makkelijk te gebruiken.
Heel blij dat ik het ben gaan volgen. Heel goed begeleid, en hele leuke coach?
Brenda van Efferen
Super tevreden!! Goed gesteund en goed advies werd er gegeven door de coach en heb daardoor mijn doel bereikt!
Saskia motiveert, adviseerd, neemt de tijd voor je en toont begrip en interesse. Fantastisch persoon!
Anja Koetsier
Jammer dat de smaak is aangepast, overweeg dan ook om niet nogmaals dit dieet te doen
Barbara
Fijne begeleiding door Marjolein met veel ervaring en kennis.
Angelique Fens
Zeer tevreden over het resultaat tot nu toe maar heb mijn doel nog niet behaald. Ik ga dus nog even lekker verder met het 1 op 1 dieet.
Ik was op zoek naar een consulent in de buurt en via de website van het 1 op 1 dieet vond ik de dichtstbijzijnde consulenten in mijn regio de foto en het verhaal van Nanda sprak mij erg aan, ik heb...Ik was op zoek naar een consulent in de buurt en via de website van het 1 op 1 dieet vond ik de dichtstbijzijnde consulenten in mijn regio de foto en het verhaal van Nanda sprak mij erg aan, ik heb direct een App gestuurd en Nanda reageerde binnen 5 minuten. De volgende werkdag had ik al mijn intake gesprek, ik had geluk er was nog net een plekje vrij die dag. Ik ben heel enthousiast bij Nanda uit de praktijk gegaan en vol op aan de slag gegaan , als ik vragen had over voeding of andere vragen, dan kon en kan ik Nanda altijd bereiken via de app ze is zorgzaam en meedenkend en heeft altijd wel een tip waar je wat aan hebt, dat en de persoonlijke begeleiding incl. wegen bracht mij naar waar ik nu sta. Ik ben mooi op gewicht en we hebben afgesproken dat we nu 1x per maand een weeg afspraak hebben om zo toch nog die stok achter de deur te hebben, echt fijne begeleiding. zeker een aanrader.
Niets dan lof. De afspraken waren een feestje. Ik ben er nog niet, maar dat gaat wel lukken!