Ik wilde graag weer beter in mijn vel zitten maar wel op een gezonde manier gewicht verliezen.
Met het 1op1 dieet kon dat op een goede manier doen en ook volhouden.
Het was fijn om naast...
Met het 1op1 dieet kon dat op een goede manier doen en ook volhouden.
Het was fijn om naast de maaltijdvervangers ook gewone voeding te eten en te leren hoe ik het beste keuzes kon leren maken om mijn gewichtsverlies ook te kunnen behouden.
De gesprekken en bezoeken wekelijks met Anita maar ook buiten de afspraken mijn vragen bij haar te kunnen stellen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn doel heb bereikt.
Wat ik anders nooit zelf had bereikt lukte me wel onder haar deskundige begeleiding.

Na veel pogingen om af te vallen heb ik me aangemeld voor het 1:1 dieet. Eindelijk begint ik na het zo vaak proberen vooruitgang te zien. Ik heb een top consulent ! Ik voel me begrepen en op me... Na veel pogingen om af te vallen heb ik me aangemeld voor het 1:1 dieet. Eindelijk begint ik na het zo vaak proberen vooruitgang te zien. Ik heb een top consulent ! Ik voel me begrepen en op me gemak. Mijn doel is nog niet behaald, maar ik ben zeker op de goede weg en heb er veel vertrouwen in.

Auke Weersma

Alles is goed?(Behalve het afleveren van de reepjes ed.)komt door het virus denk ik.

Davina van de Berg

Kiki is n super leuke vrolijke coach!
Kiki is n super leuke vrolijke coach!
zij doet dit werk met zoveel plezier en geef je energie als je bij haar bent geweest. ze geef je doorzettings vermogen als je t even niet ziet zitten en dat is wat ik in n coach zoek iemand die je niet veroordeeld maar iemand die oplossingen zoekt wat bij jou past .dus IK BEN BLIJ MET KIKI!

Dominika Vernes

Enorm vriendelijk en professioneel help van Sandra Smit. Altijd bereikbaar en als even niet gaat dan kan Sandra goed woordje zeggen om motivatie terug krijgen.
Echt tevreden met resultaten van...
Echt tevreden met resultaten van begeleiding van Sandra.

Super blij met de fijne begeleiding!
Fijne producten en goed vol te houden.

Op zich heel tevreden alleen ik heb persoonlijk wel behoefte aan meer coaching / begeleiding.

Ik ben tevreden over begeleiding en de producten.
Het was ondanks dat ik geen resultaat boekte toch steeds een stimulans en motivatie om te gaan wegen.
Mary heeft me goed begeleid maar...
Ik ben tevreden over begeleiding en de producten.
Mary heeft me goed begeleid maar kan jammer genoeg ook geen bevestiging geven waarom het niet lukt.

Tevreden over begeleiding en de kilo’s die ik kwijt ben.

Wat een supercoach is Korrie! Ik raad haar aan iedereen aan die op een uiterst vriendelijke en deskundige manier gecoacht wil worden in het traject naar een gezonder leven! Het dieet is zeer goed te... Wat een supercoach is Korrie! Ik raad haar aan iedereen aan die op een uiterst vriendelijke en deskundige manier gecoacht wil worden in het traject naar een gezonder leven! Het dieet is zeer goed te doen want je leert meteen ook goede keuzes te maken!