Evie Donders

Met veel plezier geshaket, maar helaas werkt het voor mij momenteel niet meer.

Het 1:1 diet is een goede manier om met snel resultaat en zonder honger af te vallen. Wel zijn de prodcuten prijzig, zeker als je het met z’n tweeën doet. Het is fijn om een eigen consultente te... Het 1:1 diet is een goede manier om met snel resultaat en zonder honger af te vallen. Wel zijn de prodcuten prijzig, zeker als je het met z’n tweeën doet. Het is fijn om een eigen consultente te hebben die je ontsteunt, motiveerd en bij wie je met al je vragen terecht kan!

Monique Hoogland

Zeer dankbaar ben ik Jeroen en Bianca voor hun jarenlange begeleiding en ondersteuning. Een luisterend oor een klankbord en zonder oordeel, maar empatisch en vol begrip. Stimuleren ze je boven... Zeer dankbaar ben ik Jeroen en Bianca voor hun jarenlange begeleiding en ondersteuning. Een luisterend oor een klankbord en zonder oordeel, maar empatisch en vol begrip. Stimuleren ze je boven jezelf uit te stijgen en jezelf centraal te zetten. Tot uiteindelijk een geweldig resultaat. Dank je wel.

Je bent gewoon een topper!! Ik zou altijd bij je terugkomen om de support.

Ik was heel veel afgevallen, maar door omstandigheden weer aangekomen. De verantwoordelijkheid ligt bij mij. Ik heb dus beoordeeld op de eerdere resultaat.

Ik ben erg tevreden over de producten van 1:1 Diet en de begeleiding door Monique van Doren. Die combinatie zorgt er eigenlijk steeds weer voor dat ik een paar kilo kwijtraak, die er in de loop van... Ik ben erg tevreden over de producten van 1:1 Diet en de begeleiding door Monique van Doren. Die combinatie zorgt er eigenlijk steeds weer voor dat ik een paar kilo kwijtraak, die er in de loop van de tijd soms weer aankomt.

Muriël Ginkel

Allereerst wil ik Monique bedanken voor haar ongedwongenheid, haar empathie, altijd een luisterend oor, waardoor ik soms vergat waarvoor ik kwam. En dat was zeker het fietstochtje elke week waard.... Allereerst wil ik Monique bedanken voor haar ongedwongenheid, haar empathie, altijd een luisterend oor, waardoor ik soms vergat waarvoor ik kwam. En dat was zeker het fietstochtje elke week waard. Ik zit nu al een tijdje op mijn streefgewicht en hoop dat natuurlijk zo lang mogelijk zo te houden.

Renate van Barneveld

Ik ben enorm trots op mezelf om het behaalde resultaat. Dit dieet bestaat niet alleen uit maaltijdvervangers maar vanaf stap 1 eet je ook groente en eiwit. Dat gaf de doorslag om juist op deze... Ik ben enorm trots op mezelf om het behaalde resultaat. Dit dieet bestaat niet alleen uit maaltijdvervangers maar vanaf stap 1 eet je ook groente en eiwit. Dat gaf de doorslag om juist op deze manier af te vallen. De begeleiding van mijn consulente Monica Bouma was eveneens een gouden greep omdat zij als ervaringsdeskundige precies weet waar de valkuilen zitten.

Bianca is een top coach!! Heeft altijd een luisterend oor en oordeeld niet. Zit vol met leuke tips en heeft gevoel voor humor waardoor je het wel leuk maakt voor jezelf. Altijd een feestje om op... Bianca is een top coach!! Heeft altijd een luisterend oor en oordeeld niet. Zit vol met leuke tips en heeft gevoel voor humor waardoor je het wel leuk maakt voor jezelf. Altijd een feestje om op consult te gaan naar haar.