De reden dat ik (steeds) terugkeer om weer wat kilos te verliezen ligt geheel bij mij zelf. Lia is altijd bereikbaar en is gewoon een fijne persoonlijkheid om naar toe te gaan en mee te sparren.

Harold van Genderen

Amy weet in optima forma te motiveren en te stimuleren.

Ondanks haar erg drukke praktijk neemt ze ruim de tijd voor onderbouwde adviezen.

Zij zorgt er (mede) voor dat ik...
Amy weet in optima forma te motiveren en te stimuleren.

Zij zorgt er (mede) voor dat ik resultaat boek.

Danique Abbas

Ik kwam binnen als een onzekere vrouw, die iets te dik was voor haar leeftijd. Er ging bij mij een knop om, om mijzelf te veranderen. Door de hulp van Fennie is dit meer dan gelukt. Ze heeft me heel... Ik kwam binnen als een onzekere vrouw, die iets te dik was voor haar leeftijd. Er ging bij mij een knop om, om mijzelf te veranderen. Door de hulp van Fennie is dit meer dan gelukt. Ze heeft me heel erg geholpen tijdens het afvallen, onder andere door goede tips die ik kon toepassen. Ik ben in stap 3 begonnen, wat echt wel even wennen was aan het begin. Maar door de lekkere producten die er werden aangeboden, miste ik mijn (zoete) snack nauwelijks. Fennie is iemand die je heel graag helpt en je ook blijft motiveren om door te gaan.
Het verschil tussen de ik nu en de ik van voor het meedoen aan 1:1 diet, is dat ik voor het eerst in mijn leven mijzelf weer kan aankijken en ook denk: je mag er echt wel zijn.
Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht en er ook voor ben gegaan.
Bedankt voor alle hulp!!

Het is een heel effectief dieet als je het goed volgt! Daarbij krijg ik goeie coaching, waarbij ik het gevoel heb dat ik mag zijn wie ik ben. Ook al faal ik af en toe, Amy zorgt er weer voor dat ik... Het is een heel effectief dieet als je het goed volgt! Daarbij krijg ik goeie coaching, waarbij ik het gevoel heb dat ik mag zijn wie ik ben. Ook al faal ik af en toe, Amy zorgt er weer voor dat ik de week weer met goeie moed begin. Bedankt hiervoor.

Michelle De Jong

Erg blij met mijn coache Monique ze coache en steunt me in alles. Als ik een vraag heb kan ik die altijd aan haar stellen ze is erg klantvriendelijk ?

Het dieet werkt effectief en de begeleiding van mijn consulente is als erg prettig en aangenaam te omschrijven.
Prijstechnisch gezien is dit dieet geen goedkoop dieet. Maar het gemak en de...
Prijstechnisch gezien is dit dieet geen goedkoop dieet. Maar het gemak en de effectiviteit maken de kosten weer goed als je genoeg budget hebt om dit dieet te volgen. Voor mij persoonlijk en mijn persoonlijk plan is het dieet een bewustmaker van het effect en impact van voeding op je metabolisme. Het dieet heeft mij de drive gegeven om mij te verdiepen in de dagelijkse voeding. Daarom kan ik nu de juiste keuzes maken door wat ik geleerd heb vanuit het voedingspatroon uit het verleden. En de voeding die ik in de toekomst ga selecteren voor mijn nieuwe voedingspatroon om niet terug te vallen en weer ga aankomen.

Hermien Peters

Doordat ik tijdens een nare periode door medicijngebruik erg was aankomen. Door de motiverende skills van Hafida bleef ik doorgaan en heb ik uiteindelijk mijn gewenste gewicht behaald. Ik heb een... Doordat ik tijdens een nare periode door medicijngebruik erg was aankomen. Door de motiverende skills van Hafida bleef ik doorgaan en heb ik uiteindelijk mijn gewenste gewicht behaald. Ik heb een zeer prettige tijd gehad bij Hafida. Zij denkt mee, leeft mee, komt met alternatieven om door te gaan, is proffessioneel en is altijd bereikbaar (ook in de weekenden) voor steun. Hafida je bent een topper!!

Via Instagram of Facebook zag ik Monica en ik heb haar meteen gebeld. Ik was net terug van vakantie en voelde me niet meer fijn in mijn lichaam.
De eerste afspraak voelde heel vertrouwd en het...
De eerste afspraak voelde heel vertrouwd en het klikte meteen. Ze is een lieve en behulpzame consulent.
Ik dacht dat je bij een dieet nooit meer lekker kon eten en moest leven op water en sla. Werd dit mijn toekomst?? Dat bleek dus helemaal niet zo te zijn. Er bleven echt heel veel lekkere dingen over en zelf moet je er natuurlijk ook wel een feestje van maken.
Ik heb op mijn 43ste gewoon opnieuw leren koken en dingen gegeten dit ik zonder het dieet denk ik nooit zou eten.
De repen en de bites zijn een heerlijke zoete lekkernij voor tussendoor is s’avonds.
Was het altijd gemakkelijk? Nee echt niet. Ben ook wel eens de fout in gegaan en kreeg dan een peptalk van Monica en zorgde zij met haar positieve en motiverende aanpak dat ik de neus weer de juiste kant op had.
Ik kon haar altijd appen of bellen als ik haar nodig had en dat is erg fijn. Ze is echt mijn stok achter de deur geweest die ik nodig had.
Monica dank je voor het behalen van mijn streefgewicht. Ik ben zo blij dat het gelukt is.

Marianne is een hele lieve en fijne consulente die je echt motiveert en drijfkracht geeft om je doel te behalen.
Ze denkt goed met je mee en ook als het even iets minder gaat staat ze voor je klaar met tips om de draad weer op te pakken. Daarnaast zijn de producten van 1 : 1 dieet ook prima te doen en de variatie is groot. Voor een ieder zit er wel iets bij wat in de smaak valt. Helaas moest ik mijn strijd met de kilos vanwege privé redenen pauzeren, maar ik hoop binnenkort de schouders er weer onder te kunnen zetten en weer vol goede moed aan de slag te gaan.

Hafida is ervaren, professioneel, behulpzaam, empathisch, vriendelijk, komt met veel tips en ondersteunt je op alle mogelijke manieren(whats app, mail). Hafida is zeer flexibel en is een top coach!