Perry Pieterse

Ontzettend slecht, heb mijn pakket twv bijna € 100,00 nooit ontvangen en er wordt niets of nouwelijks iets aan gedaan noch wordt er inhoudelijk gereageerd.

Reactie 24high NL:

Goedemorgen
Wij hebben onderzoek gedaan naar uw paket en de uitkomst is dat het paket bij de buren ligt .
Groetjes Mark

Remco

Prima, vlotte afhandeling

J

Snelle nette levering kwaliteit top

A Zijlstra

(Bewerkt)

Van de 5+2gratis zaden is er maar 1 die ontkiemt is tot een mini plantje. een totale miskoop dus.

Reactie 24high NL:

Goedemorgen
Vervelend dat u niet het juiste resultaat heeft gekregen , we zijn bezig om met u te kijken waar het bij u is misgegaan en of wij u kunnen helpen .
Groetjes Mark

Wendy Willems

Helemaal toppie 🥰🥰 perfect dames en heren dank u wel een echt aanraden voor iedereen 🥰🥰🥰🥰

Gabrielle

(Bewerkt)

Snel bezorgd, kreeg alleen men gratis aansteker niet, dat stelde me een beetje teleur. Helaas werkt het spul niet voor mij, maar dat ligt wss meer aan mijn lichaan dan aan het product😂😂 ze hebben... Snel bezorgd, kreeg alleen men gratis aansteker niet, dat stelde me een beetje teleur. Helaas werkt het spul niet voor mij, maar dat ligt wss meer aan mijn lichaan dan aan het product😂😂 ze hebben wel gelijk contact met me opgenomen en hebben me gecompenseerd. Echt een goed bedrijf,geven hun fouten toe en helpen je tot een oplossing te komen. Zou de bedrijf zeker aanraden

Hwj

Snelle bezorging, alles goed. Top dus ! Bedankt.

John doe

Veel spullen voor mooie prijs. Snel geleverd. Veel keus.