24pharma

Azhda yaldaz

Hoewel ik thuis was, heeft de rederij geen levering gedaan. hij liet het achter op een gemeenschappelijke plek. Ik betaal voor de drop-home optie!

Reactie 24pharma:

Beste Azhda Yaldaz,
Het spijt ons te horen dat PostNL uw pakket naar een afhaalpunt had gebracht terwijl u gewoon thuis was.
Wij zullen hiervoor een klacht doorsturen naar PostNL.
Wij...
Beste Azhda Yaldaz,
Wij zullen hiervoor een klacht doorsturen naar PostNL.
Wij hebben u ook een mail gestuurd met daarin een compensatie voor het ongemak.
Een gezonde groet,
Klantendienst 24pharma

Usha

Totaal verkeerde bestelling ontvangen, kostte wat moeite alsnog de juiste producten te krijgen en een deel was plotseling niet meer leverbaar..

Reactie 24pharma:

Beste Usha,
Onze oprechte excuses dat u verkeerde producten had ontvangen, dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.
De dag dat u een bestelling had geplaatst, hadden wij helaas een aantal...
Beste Usha,
De dag dat u een bestelling had geplaatst, hadden wij helaas een aantal technische problemen waardoor een paar bestellingen door elkaar gehaald zijn.
Wij hebben dit dan zo snel mogelijk proberen oplossen door alsnog de juiste producten op te sturen.
Helaas was één product uit uw bestelling niet meer verkrijgbaar waardoor wij dit hebben moeten terugbetalen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Mvg,
Klantendienst 24pharma