Enorm goed contact met Jochem die altijd direct reageert op vragen!
Christine Reijnart
Voor het eerst een photobooth gehuurd voor mijn verjaardag. Hij is heel goed in de smaak gevallen. 321klik een leuk bedrijf. Hele goede ervaring met dit bedrijf. Bij het volgend feestje...Voor het eerst een photobooth gehuurd voor mijn verjaardag. Hij is heel goed in de smaak gevallen. 321klik een leuk bedrijf. Hele goede ervaring met dit bedrijf. Bij het volgend feestje ga ik weer voor wen photobooth van 321klik. Echt een aanrader.
Tamar Pas
Positief, klantvriendelijk, goed contact, betrouwbaar
Expeditors International BV
Erg positief over 321 Klik. Jochem is erg vriendelijk en behulpzaam. Denkt mee en boek het zeker vaker
Van de Sande
Super tevreden over de service van 321klik! Echt een aanrader!
Brigitte & Leo
Super goed, fijne communicatie en geheel ontzorgt. Dankzij jullie hebben wij en onze bruiloft gasten heel veel plezier beleefd aan de photobooth. De lichtmeters maakte het geheel af echt geweldig
Maaike
Tijdens onze bruiloft een photobooth gereserveerd van 321klik. Netjes op tijd op de plek gezet en was een ware hit tijdens ons feest! Al na een aantal dagen kregen we de foto's die gemaakt zijn op...Tijdens onze bruiloft een photobooth gereserveerd van 321klik. Netjes op tijd op de plek gezet en was een ware hit tijdens ons feest! Al na een aantal dagen kregen we de foto's die gemaakt zijn op de mail door.
Esther
Voor onze bruiloft hadden wij een via 321 klik een photbooth gehuurd, dit was een groot succes! Het contact van te voren verliep heel erg goed, en de photobooth werd ruim optijd geïnstalleerd op de...Voor onze bruiloft hadden wij een via 321 klik een photbooth gehuurd, dit was een groot succes! Het contact van te voren verliep heel erg goed, en de photobooth werd ruim optijd geïnstalleerd op de locatie met duidelijke uitleg. Binnen een paar dagen ontvingen we de foto’s digitaal, we hebben erg kunnen lachen. We zouden 321 klik zeker aanraden, echt top!