Ik had de photobooth op een bruilofd gezien en daarom gehuurd voor mijn verjaardag. Het heeft alle verwachtingen overtroffen.
trudy bergers
Fantastich!! mooie scherpe foto's
Vicky
Goede site, snelle en accurate communicatie, duidelijk en persoonlijk. Photobooth werkt super goed en is mooi. Service achteraf met aanlevering beelden ook!
Savannah
Vriendelijk, heel behulpzaam. Heel erg blij met hun!
Yorick
Goede prijzen, fijn contact en veel mogelijkheden.
Hair & Looks
Altijd leuk om een Photobooth te hebben op een bedrijfsfeest. Leuke foto/video-opties en gepersonaliseerde kaartjes. Vriendelijk en goed contact met Jochem en de foto's werden zeer snel beschikbaar...Altijd leuk om een Photobooth te hebben op een bedrijfsfeest. Leuke foto/video-opties en gepersonaliseerde kaartjes. Vriendelijk en goed contact met Jochem en de foto's werden zeer snel beschikbaar voor ons. Zeker een aanrader!
A van Riel
Hele fijne en goede service, met een top product! Iedereen vond de photobooth geweldig, veel leuke momenten hebben we zo kunnen vastleggen!
CFP Green Buildings
Het contact verliep soepelen en goed. De photobooth en de lichtletters waren heel leuk.
Overheid
Positief, snel contact duidelijk verhaal en goede service!