Winterfair Geertruidenberg

Helemaal top geweest. Communicatie van te voren was goed. Levering goed. Uitleg goed. Betrokkenheid goed.

Kraft Heinz

Erg tevreden!

Stichting Cultuureducatie

Goeie service en de kwaliteit is top!

Melanie Leimena-Kraaijeveld

Met een photo booth maak je je verjaardagsfeest compleet. Echt een aanrader!

Viatris

Fijn en makkelijk contact! Alle wensen vanuit onze kant waren geen enkel probleem en goed uitgevoerd.

Baustoff + Metall B.V.

Postief, snelle reacties, duidelijke commuicatie, heel prettig.

Esmee CB

De photobooth was een groot succes op onze bruiloft. Wij hebben mooie momenten vast kunnen leggen. Mooie herinneringen voor later! Ik zou 321klik zeker aanbevelen. Het apparaat wordt geleverd en... De photobooth was een groot succes op onze bruiloft. Wij hebben mooie momenten vast kunnen leggen. Mooie herinneringen voor later! Ik zou 321klik zeker aanbevelen. Het apparaat wordt geleverd en weer opgehaald. Daarnaast geplaatst. Wij hebben geen omkijken gehad, alleen maar plezier.

Zita

Super leuke photobooth met veel opties, goede service en geweldige foto's & filmpjes van onze dag!

Nooijen

Top ervaring! Hele goede en snelle communicatie. Voor onze bruiloft de photobooth gehuurd. De gasten vonden het fantastisch en de boomerang en gif waren een groot succes. Brengen en halen wordt... Top ervaring! Hele goede en snelle communicatie. Voor onze bruiloft de photobooth gehuurd. De gasten vonden het fantastisch en de boomerang en gif waren een groot succes. Brengen en halen wordt rechtstreeks geregeld met de locatie en wij hadden het geluk dat de photobooth al eerder geleverd werd. De kinderen hadden hierdoor veel tijd om zich te vermaken en om de volwassen te laten zien hoe eenvoudig het is. Binnen 2 dagen al het beeldmateriaal digitaal. In een woord geweldig!