Helemaal goed geregeld!!! Echt een aanrader voor je bruiloft, goede kwaliteit.
Lisanne Waverijn
Vorige week vrijdag zijn we getrouwd en hebben we gebruik gemaakt van de Photobooth. De Photobooth was een enorm succes. Vele daggasten hebben hier langere tijd doorgebracht om leuke/gekke foto’s te...Vorige week vrijdag zijn we getrouwd en hebben we gebruik gemaakt van de Photobooth. De Photobooth was een enorm succes. Vele daggasten hebben hier langere tijd doorgebracht om leuke/gekke foto’s te maken met vrienden en met ons als bruidspaar. Het is een goed idee als je naar een alternatief opzoek ben voor je gastenboek. Het is heel modern maar toch houd je er leuke fysieke foto’s aan over. Kortom, het is absoluut een aanrader!
Heel plezierige ervaring. Jochem is altijd bereid om mee te denken en de booths zelf werken naar behoren. Een mooie aanvulling op iedere gelegenheid.
Tyron en samantha konings
Super goed een echte aanrader voor feestje ect onze gasten hebben zich goed vermaakt en uiteraard een leuke aandenken zowel voor ons als voor de gasten vragen worden altijd snel beantwoord kortom...Super goed een echte aanrader voor feestje ect onze gasten hebben zich goed vermaakt en uiteraard een leuke aandenken zowel voor ons als voor de gasten vragen worden altijd snel beantwoord kortom een goede service
Consortium Ervaringsdeskundigheid
De Photobooth was een mooie toevoeging aan het evenement!
Van den Bosch
Het contact voor en tijdens verliep snel en soepel. Er werd goed meegedacht en geholpen.
Tessa Reurings van Groesen
Snelle goede service! Installeren ging soepel. En qua tijd iets eerder en best laat opgehaald. We hebben dus iets langer mogen genieten!
Suzanne
Perfect! De photobooth was een groot succes op onze bruiloft. Er werd snel op onze vragen gereageerd, echt een fijne partij.