Photobooth stond al aan het begin van de middag klaar ipv rond 20.00 uur. Konden ‘m al gebruiken, helemaal leuk! Nog even contact over de props, maar bleek uiteindelijk allemaal geregeld te zijn....Photobooth stond al aan het begin van de middag klaar ipv rond 20.00 uur. Konden ‘m al gebruiken, helemaal leuk! Nog even contact over de props, maar bleek uiteindelijk allemaal geregeld te zijn. Prettig contact en de afspraken worden nagekomen. Naast de foto’s is het ook erg leuk om gifjes en boomerangs te kunnen maken, dit had ik nog niet eerder gezien. Zou de volgende keer weer voor een photobooth van 321klik gaan!
Renate Rengelink
Ontzettend fijn bedrijf. Alles was goed geregeld en wij als bruidspaar hebben er geen omkijken naar gehad. We hebben alleen maar positieve reacties gehad op de photobooth omdat iedereen het zo leuk...Ontzettend fijn bedrijf. Alles was goed geregeld en wij als bruidspaar hebben er geen omkijken naar gehad. We hebben alleen maar positieve reacties gehad op de photobooth omdat iedereen het zo leuk vond. Wij hebben mensen foto’s in het gastenboek laten plakken en vinden dat dit een heel leuke toevoeging is aan alle lieve teksten.
Maaike
Echt een aanrader! Hele snelle en goede communicatie. Een dag voor de bruiloft nog besloten om er nog een achtergrond bij te nemen. Werd gelijk geregeld. De werking van de photobooth is heel...Echt een aanrader! Hele snelle en goede communicatie. Een dag voor de bruiloft nog besloten om er nog een achtergrond bij te nemen. Werd gelijk geregeld. De werking van de photobooth is heel simpel, wijst zich vanzelf. Erg leuk dat je ook gifjes&boomerangs kan maken. Alles wordt 2 keer uitgeprint wat heel fijn is. Duidelijke foto’s en heel fijn dat je zelf kan bepalen hoe de fotostrips eruit komen te zien. Als je een feestje tot een succes wil maken is 321klik echt een aanrader!!
Pien
Fijn bedrijf. Zowel mail contact als telefonisch contact erg vriendelijk en snel. Alle vragen werden beantwoord. Digitaal album werd 3 dagen na bruiloft al gemaild. Op de bruiloft zelf was het echt...Fijn bedrijf. Zowel mail contact als telefonisch contact erg vriendelijk en snel. Alle vragen werden beantwoord. Digitaal album werd 3 dagen na bruiloft al gemaild. Op de bruiloft zelf was het echt de ideale en komische aanwinst !
Rianne Westerink
Fijne communicatie en een top service!
Jeroen
Top! Mooie photobooth en vooral toffe lay-out op basis van onze uitnodiging!