Makkelijk te bedienen photobooth. Mooie look and feel. Hulpvaardige ondersteuning vooraf en tijdens het event. Echt een succes tijdens het event.
Iris
Prettig contact, snel en toegankelijk
Brigith Hiel
Top communicatie met Jochem, maken alles waar, goede prijs en kwaliteit, snelle reactie, denken met de klant mee , enorm tevreden!!!!! Raadt het iedereen aan ❤️
Samantha
Super! Goede comincatie en goed geholpen door Jochem, de photobooth was een groot succes op onze bruiloft!
SNO Leusden
SNO Leusden
Velzen
Snelle reactie en meedenkend
STILL
Zeer aangename en vlotte communicatie en hoewel we heel last minute waren hebben ze toch nog een super leuke booth voor ons verzien met gepersonaliseerde foto/GIF frames. Super tevreden!
Familie van Lee
We hadden voor onze bruiloft een photobooth gehuurd, het was in een woord FANTASTISCH!!!! Een absolute aanrader!!!!
Donna
De photobooth van 321klik was een geweldige toevoeging aan onze bruiloft. Iedereen vond het geweldig vooral de gifjes waren in trek. Je kan er ook met lekker veel mensen tegelijk voor staan ipv in...De photobooth van 321klik was een geweldige toevoeging aan onze bruiloft. Iedereen vond het geweldig vooral de gifjes waren in trek. Je kan er ook met lekker veel mensen tegelijk voor staan ipv in een hokje gepropt. ECHT GE WEL DIG!