Fam. Van de Meerendonk

Hele fijne service. Persoonlijk contact, initiatief in ideeën en meedenken. Snelle reactie tijd en levering was uitstekend geregeld. Wat een aanwinst voor ons feest! Mensen vonden het erg leuk!... Hele fijne service. Persoonlijk contact, initiatief in ideeën en meedenken. Snelle reactie tijd en levering was uitstekend geregeld. Wat een aanwinst voor ons feest! Mensen vonden het erg leuk! Aanrader voor je feest!

Remco

Duidelijke communicatie via mail en je kan je wensen makkelijk via je eigen account aangeven. Daarna kun je het ook makkelijk weer wijzigen. Al met al een goede ervaring.

Merel Embsen

Snel, goed en vriendelijk contact, leuke photobooth, erg handig in gebruik

Bernadette Verbaan

Gisteren hebben wij via 321 een photobooth laten plaatsen op het trouwfeest van mijn zus en zwager.
Echt fantastisch …het overleg met Jochem ging vanaf het eerste moment heel professioneel en hij doet er dan ook alles aan om de photobooth geheel naar je wensen aan te passen.
Jochem was netjes op tijd voor het plaatsen en ophalen.
Een dag later alweer een mail
Met alle foto’s tijdens het feest echt top!
321 klik bedankt voor alle Goede zorgen.
Ook jullie hebben ervoor gezorgd dat het een top Feest is geworden.

Eline Rewinkel / Amsterdam Marriott Hotel

Wat een feestje was het met de photobooth van 321Klik! Erg prettige communicatie en ontzettend snelle met Jochem, fantastische persoonlijke branding & onbeperkt printjes van hoge kwaliteit.

DSM Specialty Compounds Genk

De photobooth was een groot succes tijdens ons personeelsfeest. Alleen maar positieve reacties gehad.

Pom Retera

Echt super goede service en een goed en snel apparaat!!!

T Smits

Zeer prettige samenwerking!

Dennis en Marie show

Zeer prettig, professioneel.

Eline

Echt top! Fijne communicatie en denken echt goed mee met het ontwerp van de photobooth en prints.