Iedereen heeft bij ons enorm genoten van de photobooth. Het is makkelijk te gebruiken en werkte super goed! ook de service was super en heel fijn dat het zo kort dag nog geregeld kon worden!
Marit
Highlight van onze avond!
Anna
Heel fijn contact, een mooi eigen design en super kwaliteit foto's!
Dainara Duggins
De photobooth was een enorm succes op onze bruiloft! De gasten en wij zelf ook hebben er onwijs van genoten! Het contact was via de mail en dat was prettig en duidelijk
D. van Ingen
Fijne communicatie en een super service!
Carlijn van Velzen
Alleen maar positief over de service van 321klik! Komen gemaakte afspraken netjes na. Een leuke blijvende herinnering met het online fotoalbum!
Chantal Marx
Via een Facebook win actie deze photobooth gewonnen en dit was de meest fantastische aanvulling op ons feest! Dit is zo’n aanrader voor iedereen!!
Fam. Vriends
Photobooth gehuurd voor het communie feest van onze dochter. Wat een feest! Jochem denkt erg goed mee en reageert snel. Heel fijn! Wij komen zeker nog eens keer terug.
ABAB
Wij hebben een photobooth gehuurd voor een bedrijfsevent en we hebben enorm veel leuke reacties gekregen! Er zijn veel leuke foto's geprint en gifjes gemaakt. Erg handig dat je per mail of sms een...Wij hebben een photobooth gehuurd voor een bedrijfsevent en we hebben enorm veel leuke reacties gekregen! Er zijn veel leuke foto's geprint en gifjes gemaakt. Erg handig dat je per mail of sms een link kunt ontvangen om jouw foto/gifje/boomerang/filmpje te downloaden. Zeker voor herhaling vatbaar!
TSTV Lacoste
Top service! De Photo Booth werd op tijd gebracht en helemaal geïnstalleerd. Zelf hoefde we er niks voor te doen. Diezelfde avond werd die weer opgehaald. Iedereen vond het een succes!