Peter van der Kemp

Hier zijn geen woorden voor, dit moet je voelen, beleven en doorleven. Je gevoelens te zien en te mogen delen met je buurman of buurvrouw en te ontdekken dat je echt niet de enige bent die soms meer... Hier zijn geen woorden voor, dit moet je voelen, beleven en doorleven. Je gevoelens te zien en te mogen delen met je buurman of buurvrouw en te ontdekken dat je echt niet de enige bent die soms meer vragen dan antwoorden heeft in zijn leven. Maar om dit te mogen delen geeft je zo veel kracht, om er het mooiste leven van te maken. Liefs Peter

Geen woorden.

Reactie 365 Dagen Succesvol:

Helemaal eens Peter! Wat fijn dat jij deel bent van dit avontuur met ons. Liefs Team 365.

Lies

Ik heb mijn eigen leven ter hand genomen. Ik ben niet langer een toeschouwer van mijn eigen leven. Dank je wel David Arjan en Emanuela.

Geweldig

Reactie 365 Dagen Succesvol:

Wauw! Wat super fijn dat je zo'n mooie verandering aangegaan bent. Prachtig om te horen.

Martine van Wensveen

Ik ervaar evenementen van 365 als verbindend. Verbindend met de ander én met jezelf.

Verbindend

Irene Janssen

Mooie verdieping op het jaarprogramma! Ingestapt in Miracles Roadmap programma, ik kijk ernaar uit.

5 dagen lang ‘aha’ inzichten

Bas

Sta meer open om andere mensen dichterbij te laten komen.

Goede energie

Ginah

Voor mij was het de eerste keer en kreeg ik door het aftellen, enthousiaste geklap en geroep een wat ongemakkelijk gevoel. Het neigde naar een religieuze bijeenkomst en bij het horen dat sommige... Voor mij was het de eerste keer en kreeg ik door het aftellen, enthousiaste geklap en geroep een wat ongemakkelijk gevoel. Het neigde naar een religieuze bijeenkomst en bij het horen dat sommige deelnemers al jaren naar 365 komen bedacht ik me of dit wel de plek is waar ik de komende 5 dagen wil zijn. Ik heb het om eerlijk te zijn 4 dagen vol gehouden. De reden dat ik bewust zeg 'volgehouden' heb, en daar zit jullie kracht, is op de manier hoe jullie het programma opbouwen en het je uitnodigt om naar de volgende dag uit te kijken, nieuwsgierig wordt en uiteindelijk toch gaat komen. Echter het ongemakkelijke gevoel bleef bij me aan houden en heb ik mezelf meer als toeschouwer gevoelt dan een deelnemer. Er zijn elementen die voor mij waardevol en leerzaam waren. Voor mij werkt een kleinere groep beter en was voor mij de outbreaksessie voor zelfstandig ondernemers voor mij een waardevolle aanvulling en neem ik mee in mijn persoonlijke reis. Dank, groet Ginah.

Even wennen...

Richard van der Hoek

(Bewerkt)

Ik heb inmiddels diverse programma's bij 365 Dagen Succesvol gevolgd en het blijft me boeien. De combinatie tussen de theoretische modellen en de meditaties, zweethutten en familieopstellingen.... Ik heb inmiddels diverse programma's bij 365 Dagen Succesvol gevolgd en het blijft me boeien. De combinatie tussen de theoretische modellen en de meditaties, zweethutten en familieopstellingen. Uniek!
Richard

Interessant

nvt

Verrassend, nieuw, leerrijk en een start van een nieuwe manier van denken en doen

Geef een titel aan je review

doorbraakdagen : begin van een nieuw leven

Ellen Leen Coaching

Na het allereerste weekend van de jaaropleiding in 2020 dacht ik al: je zou nu thuis moeten vertellen hoe het was! Waar zou ik in godsnaam moeten beginnen?! (Was gelukkig niet nodig want mijn... Na het allereerste weekend van de jaaropleiding in 2020 dacht ik al: je zou nu thuis moeten vertellen hoe het was! Waar zou ik in godsnaam moeten beginnen?! (Was gelukkig niet nodig want mijn partner was er ook bij!) En datzelfde gevoel bekruipt me ook nu weer. Hoe kort uit te leggen wat community met je doet? Om over het programma en de vakmanschap van David en Arjan nog maar te zwijgen? Ik ga het niet eens proberen. Maar wat ben ik blij dat we hier aan begonnen zijn!!

Verdiepingsslag

Annet Jansen

Wat een fantastische week heb ik achter de rug, vol met zelfreflectie, veel lachen & veel huilen, lieve mensen ontmoeten, dansen, mediteren, oefeningen die je dichter bij jezelf brengen en dus bij... Wat een fantastische week heb ik achter de rug, vol met zelfreflectie, veel lachen & veel huilen, lieve mensen ontmoeten, dansen, mediteren, oefeningen die je dichter bij jezelf brengen en dus bij de ander.. Het hoogtepunt was de familieopstelling met David, die heeft echt iets doorbroken in de energie waardoor het nu beter stroomt, lichter voelt, en ik nu eindelijk mijn 'eigen leven' kan gaan leven. Een dikke aanrader, deze doorbraakdagen!! Intens dankbaar, ben ik voor deze hele week, voor deze mannen die doen wat zó belangrijk en nodig is, voor alle lieve mensen die samen een veilige omgeving vormden waar ik me durfde te openen, voor de lieve coaches die er waren als je het even moeilijk had, voor ALLES! Ik wil meer!!

Geef een titel aan je review

Transformatie is hier begonnen...