4Kyon

1979 beoordelingen

1979 Reviews

Positief

Snelle levering, uitgebreid assortiment, flexibel en bereid om een oplossing te zoeken als je iets niet helemaal goed hebt gedaan.

Monika

Snelle levering, kwalitatieve producten

Wilma

Boven verwachting!

Afspraak was ca 4 weken maar na 10 dagen al geleverd.

Mooi tuigje, zit goed bij mijn hond zonder strak te zijn of te draaien. Mijn hond vind het wel vervelend als hij om moet vooral als het hoofd erdoor moet

Blijft goed zitten en ziet er mooi uit

De halsband (fleece én reflecterende rand) met naam en telefoonnummer die we hadden besteld was zooooooo mooi!! We wilden met deze halsband onze kinderen vertellen dat er weer een pup komt hier in... De halsband (fleece én reflecterende rand) met naam en telefoonnummer die we hadden besteld was zooooooo mooi!! We wilden met deze halsband onze kinderen vertellen dat er weer een pup komt hier in huis, nadat afgelopen zo er onze hond van 4 moest worden ingeslapen... Past nog lang niet, maar heeeeel mooi!

Service! (en natuurlijk de kwaliteit van de halsband). Toen ik vroeg of de levering kon worden vervroegd, kreeg ik onmiddellijk antwoord en dit was geen enkel probleem.

Prima kwaliteit en service alleen doordat ikzelf niet had nagemeten qua breedte veel te dikke band 😢dat blijft t nadeel van internet je ziet t pas goed als je t in je handen hebt

Snelle service mooi product

Super kwaliteit

José kooiman

Goede service,fijn hondentuigjr

Levering op tijd

Mariska Kuipers/CynoFocus

Heel goed!!

Ik had toch een foutje gemaakt bij de bestelling, maar dat was geen enkel probleem. En ik vond het leuk dat ik op de hoogte werd gehouden van de status van mijn bestelling.

Jacquelien

Ik heb een annyx tuigje besteld. Deze kreeg ik snel thuis en voldeed aan mijn verwachtingen.

Snelle levering,