Mooie spullen tegen redelijke prijzen. We hebben een ronde vloerkleed gekocht. Prima koop ervaring.
Prettige snelle levering
Snel
N.v.t.
Wij zijn heel erg tevreden over de service van 4living. Ze denken mee en zijn heel flexibel.
Hebben een stoel op zicht mogen hebben thuis. Dat was prettig en die stoel is het ook geworden!
Makkelijke en snelle bestelling. Korte levertijd.
Makkelijk bereikbaar en snelle reactie
Het type / naam van het product was niet vermeld op de website of bestelling/factuur waardoor bij levering lastig was te bepalen of het juiste product was geleverd in de verpakking
Snelle en correcte levering
Wat betreft het bestellen en de snelle levering ben ik heel erg tevreden, in eerste instantie ook met het product, de poef. Maar nu we het een tijdje in gebruik hebben is de poef een stuk minder...
Top service
Onze stoelen waren binnen drie dagen al binnen! Zelfs afhalen op locatie naar keuze was geen probleem!
Snelle reactie op vragen en snelle levering
bij vragen krijg je snel een reactie
misschien duidelijk aangeven hoelang de levertijd bedraagt van een product?
Ik heb een bestelling gedaan voor sinterklaas die eind januari geleverd wordt.
Iets eerder leveren of proactief klanten informeren bij vertraging is klantvriendelijker
Reactie 4Living:
Beste Germen,
Het bestelde artikel was idd niet voorradig. Door de enorm toegenomen drukte hebben we dit over het hoofd gezien. De verbeter tips nemen we mee.
Vriendelijke groet, Patrick
Bestelling werd niet geleverd, wel na telefoontje van mijn kant. Vervolgmail werd niet beantwoord
Ruilen geen probleem
Reaktie op mail en bestelling kan dus 100 x beter
Reactie 4Living:
Beste Margreet,
Onze excuses! Door de enorme drukte in december zijn wij tekort geschoten.
Vriendelijke groet, Patrick