4Living

Monique

Bestellen was makkelijk, en de bezorging op tijd.
Alleen jammer dat je geen mail krijgt zodra hij verstuurd is, zodat je weet wanneer je het pakket kunt verwachten.

Mail met track en trace

Debbie

Een fantastische service!
Een fantastische service!
Bij een ander bedrijf 2 stoelen besteld welke ik na 3 maanden nog steeds niet heb ontvangen en welke pas in maart van dit jaar zouden kunnen worden geleverd. Dezelfde stoelen via 4living besteld (na voor de zekerheid toch even een telefoontje of ze wel echt op voorraad waren). Word ik nog geen uur later gebeld dat de stoelen nog dezelfde dag kunnen worden geleverd! Top service en klantvriendelijk! Ik heb eindelijk me stoelen en ben er ontzettend blij mee ? Bedankt 4living!

Toevallig kon mijn bestelling dezelfde dag nog worden geleverd!

A de Haan

Goede service!

Sympathiek en fair.

nee

Jara

Goed! Super snelle levering

snelle levering, geholpen met in elkaar zetten van de tafel

Ik heb zelf gebeld voor een leverafspraak terwijl op de website staat dat binnen 2 werkdagen contact wordt opgenomen. Maar toen ik belde kon de tafel nog steeds vlot bezorgd worden.

Goed.
Vriendelijke medewerker aan de telefoon, snelle bezorging, goed verpakt, mooi product

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Scherpe prijs vergeleken met wat andere webshops voor dit vloerkleed vragen.

Misschien duidelijkere informatie op de site plaatsen dat 4Living in Loods 5 is gevestigd.
In de eerste plaats let ik bij een aankoop in een webwinkel of de webshop een keurmerk heeft zodat je als consument weet dat je een veilige aankoop doet.
Als webshop zonder dit keurmerk geeft een duidelijke vermelding winkelruimte in Loods 5 te hebben ook een betrouwbare aanblik aan een consument.

Snelle levering en goede prijzen.

Zie boven.

Voor mij is de persoonlijke benadering (2 x bellen) niet zo nodig. Ik lees liever op de site wat de levertijd is van een artikel dat ik bestel.

Bijzonder bedrijf, super vriendelijk,geweldige service! Heb nog nooit zo'n goeie service gehad van wat dan voor bedrijf dan ook. Als ik cijfer kon geven een dikke tien. Hier kan je met gerust hart... Bijzonder bedrijf, super vriendelijk,geweldige service! Heb nog nooit zo'n goeie service gehad van wat dan voor bedrijf dan ook. Als ik cijfer kon geven een dikke tien. Hier kan je met gerust hart een bestelling doen.

Ze hebben zelfs de kast in elkaar gezet terwijl dat eigenlijk niet hoefde?
Ook de kast op een ander adres geleverd wat eigenlijk niet afgesproken was,geweldige service.

Anneke

Erg blij ben ik met mijn salontafel van mango hout. Label51.
Erg blij ben ik met mijn salontafel van mango hout. Label51.
Om er zeker van te zijn dat de tafel bij mijn andere soorten hout in huis zou passen heb ik telefonisch advies gevraagd en gekregen.
Mooie strakke industriële vormgeving.
Een aanrader!
Anneke
Groningen

Vriendelijk te woord gestaan en een snelle afhandeling van mijn bestelling.

Heb ik niet.

Ruud

Na bestelling via de webshop verliep alles in rap tempo en werd ik zelfs gebeld met de mededeling dat de Westgate klok die ik gekocht had persoonlijk langs gebracht zou worden. Kortom zeer aardig,... Na bestelling via de webshop verliep alles in rap tempo en werd ik zelfs gebeld met de mededeling dat de Westgate klok die ik gekocht had persoonlijk langs gebracht zou worden. Kortom zeer aardig, en de klok bevalt prima.