P.v.

Prima site.

Vlotte afhandeling.

Idikurt

Super! Dag 1 besteld en dag 2 in huis. De verpakking had wellicht iets beter gekund. Bij aankomst zat er een haarscheur in het glas.

Snel verzonden, goede kwaliteit product.

Roysan

Top service

Aanbod artikelen

Carlo

Nette en snelle communicatie. Had een vraag over een bepaald onderdeel en ze beantwoorden redelijk snel. Vervolgens besteld en helaas bleek het voor mij toch het juiste onderdeel te zijn. Zonder... Nette en snelle communicatie. Had een vraag over een bepaald onderdeel en ze beantwoorden redelijk snel. Vervolgens besteld en helaas bleek het voor mij toch het juiste onderdeel te zijn. Zonder problemen kon ik het retourneren. Na beoordeling werd netjes mijn geld terug gestort.

Eerlijke communicatie en nette afhandeling.

Ilse

Goede produkten

Komen afspraken na

Michiel kleine

Via advertenties van marktplaats goede info gekregen en besteld bij de webshop.

Goede communicatie, en levering.

partekelier

Goede dag mijn bestelling heb ik binnen gekregen zag er goed uit ik heb ze gelijk gezet op mijn scooter. En ze waren goed ingepakt

snelle levering en goed ingepakt

Sam van vliet

Het was echt super ik zocht al heel lang naar een site voor een zip sp spatbord en 50cc-scooterparts was als enige die dit item nog had en de service was top en had de dag erna me pakketje binnen en... Het was echt super ik zocht al heel lang naar een site voor een zip sp spatbord en 50cc-scooterparts was als enige die dit item nog had en de service was top en had de dag erna me pakketje binnen en dat zonder mankementen of andere gekke dingen. Dus gewoon top!

Veel exclusieve dingen op voorraad en snel opsturen

Elles

Duidelijke info, snel verzonden en goede producten

Goede producten en snel verzonden

Jaap last

Alles komt op tijd aan en wordt netjes verzorgt

Alles iets niet meer voorradig is krijg netjes een vervangend onder deel en word andere netjes terug gestord toppie