E. Lenoir

Goed en snel geleverd

Was goed verpakt

Ivo

Prima.

Goed, ook nog na gebeld over een bestelling.

Ronald

Prima service, snel en accuraat.

Snelheid en kennis

J de Ruiter

Prima bedrijf, geen klachten

Snelle verzending, pakket was inclusief aansluit schema wat natuurlijk helemaal top is!

Schroeders

Zeer snelle levering

Eizinga

Nieuw scherm besteld voor de scooter. Goede filters waardoor het juiste scherm besteld kon worden. Snelle levering. Top ervaring

Goede zoekfilters op de website

Stefan

Slecht. Overal staat snelle levering. Al mijn bestelde onderdelen zouden op voorraad zijn en toch duurde het 2 weken voordat ik het pakket had ontvangen. Nadat ik zelf kontakt heb gezocht,kreeg ik... Slecht. Overal staat snelle levering. Al mijn bestelde onderdelen zouden op voorraad zijn en toch duurde het 2 weken voordat ik het pakket had ontvangen. Nadat ik zelf kontakt heb gezocht,kreeg ik te horen dat de order niet kompleet was en dan pas werd het opgestuurd. Aan de bezorgdienst lag het niet.

Reactie 50cc-Scooterparts.nl:

Beste Stefan van de Lockand, uit Veghel.
Beste Stefan van de Lockand, uit Veghel.
U heeft bij ons op 26-12 ( 2de kerstdag ) een bestelling geplaatst, helaas waren wij vrij met kerst en oud en nieuw. Hierdoor is uw order niet meteen in behandeling genomen en verwerkt. 4 Januari is deze opgepakt en verwerkt, wij hadden 1 onderdeel niet op voorraad, deze hebben wij voor u besteld en gewacht totdat uw bestelling compleet was met verzenden, deze is 6 Januari verzonden, zit dus maar 2 dagen tussen.
50ccScooterparts

leon d

Zeer goed en vriendelijk

Mee denken en snel versturem

Maarten

Goede kwaliteit van de onderdelen netjes en goed ingepakt bezorgt

De bijlage was precies goed

prive

Prima geleverd en snel gekregen thnx