Geen problemen te melden maar de artikelen die bij jullie te vinden zijn kan ik goedkoper vinden
vooral de totaal prijs alles met verzending en betaling

Eerste bestelling gedaan en des is netjes afgehandeld

Te weinig ervaring

Heb m’n pakket nog steeds niet binnen, zit al 5 dagen te wachten !!

Pakket werd wel zelfde dag verzonden, ligt alleen al 5 dagen bij PostNL.

Reactie 50cc-Scooterparts.nl:

Geachte heer van der Slot,
Helaas heeft post.nl zo veel vertraging opgelopen, door blackfriday en cybermoday, dat wij hier ook geen invloed op hadden kunnen uit oefenen.
Excuses voor het...
Geachte heer van der Slot,
Excuses voor het ongemak.
50ccScooterparts

toon firing

Kan nog geen oordeel geven heb wel besteld maar nog niet binnen gebeld komt Door post nl zij die goede man heeft alles uitgelegd ben zeer goed ingelicht dus ik ben zeer... Kan nog geen oordeel geven heb wel besteld maar nog niet binnen gebeld komt Door post nl zij die goede man heeft alles uitgelegd ben zeer goed ingelicht dus ik ben zeer tevreden en zeer goed behandeld gr toon

Johan uit Kalmthout

Woensdag bestelling vlot geplaatst en donderdag correct geleverd in België dit is een uitzonderlijk snelle levering.

Snelle levering, overzichtelijke website en eenvoudig bestelling te plaatsen.

Jonatan

Fast shipp, and final product like the picture

Super service en een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Een zeer tevreden klant!

Snel
Persoonlijk

Rene.

Ik kende het bedrijf niet ,maar behoort nu bij mij tot een vertrouwd adres.

Snelle en goede levering.
Goede communicatie.
Kwaliteit zoals beschreven.

Joyce

Mijn ervaring is goed. Veel producten voor een goede prijs! Mijn gekochte product werkt helemaal prima. Ben er erg tevreden over.

Een hele snelle levering !!

Henrik Janner

Skønt firma at handle med også fra udlandet

Den bestilte varer Kommer meget hurtigt