Arthur Appelman

50cc-Scooterparts is uiterst betrouwbaar en levert snel. Ze hebben vrijwel alles op voorraad tegen gunstige prijzen. Ook zijn ze telefonisch gemakkelijk bereikbaar voor een bruikbaar advies. 50cc-Scooterparts is uiterst betrouwbaar en levert snel. Ze hebben vrijwel alles op voorraad tegen gunstige prijzen. Ook zijn ze telefonisch gemakkelijk bereikbaar voor een bruikbaar advies.
Top deze winkel!

Alles op voorraad
Goed advies
Gemakkelijk telefonisch bereikbaar

Bart

Goede prijs en snel geleverd

Borgstein

Goede service en snelle levering

Maheux julien

Top alles verloop zeer goed doet zo verder jullie doet jullie werk heel goed

100/100%

Danilo

Super snelle levering

Producten in goede staat toppertjes

Perfect bestelling supersnel geleverd

Celle

Had besteld en 2 dagen later was het binnen super blij mee

Snel in huis
Goede spullen binnen
Geen enkele problemen bij niet thuis zijn

Ayman

Dan bestel ik zo wat staat er voor 15:00 besteld morgen in huis en ik had dat onderdeel nodig voor mijn keuring, maar helaas alles is misgegaan echt jammer 3 dagen lang . Leek alsof het van china... Dan bestel ik zo wat staat er voor 15:00 besteld morgen in huis en ik had dat onderdeel nodig voor mijn keuring, maar helaas alles is misgegaan echt jammer 3 dagen lang . Leek alsof het van china werd verzonden

Reactie 50cc-Scooterparts.nl:

Geachte heer Ayman, uit Amsterdam.
Geachte heer Ayman, uit Amsterdam.
Wij hebben het even voor u nagekeken en u heeft op maandag in de ochtend besteld, uw bestelling hebben wij op Maandag verwerkt en deze ook aan Post.nl aangeboden. Blijkbaar is uw pakketje in hun systeem blijven steken / hangen. Hier hebben wij helaas geen invloed op! Onze excuses voor de vertraging.
Mvg,
50ccScooterparts