Tweedehands schoenen die er als nieuw uitzien, voor een mooi prijsje. Goed initiatief! Kom zeker terug en zal reclame maken voor dit mooie bedrijf!
Ieke Van der huijzen
Duurzame aanrader !
Wouter
Het concept is in beginsel uitstekend! Recent heb ik mijn eerste paar schoenen bij 95percent gekocht. Het paar Nubikks had wat ingecalculeerde gebruikerssporen, geen probleem want daar kies je...Het concept is in beginsel uitstekend! Recent heb ik mijn eerste paar schoenen bij 95percent gekocht. Het paar Nubikks had wat ingecalculeerde gebruikerssporen, geen probleem want daar kies je bewust voor. Nu scheurde de stof alleen ook binnen no time. Daarmee schiet je dan automatisch het duurzame doel voorbij, want dan is het refurbishen en bezorgen (en aanschaffen dus...) voor niets geweest. Ik ben er dus niet zo zeker van of ik ooit opnieuw nog een paar schoenen bestel bij 95percent. Idee top, uitvoering vooralsnog minder...
Jordan
Jefta Pol
Super
Leo van Ooijen
Kregen mooie schoenen,helaas was de kleur niet zwart maar blauw anders 5 sterren!
Rob Verhoog
Prima schoenen, niets mis mee en nog laag geprijsd ook.
A. H.
Blij met 95%
Helaas niet zo goed. Verkeerde artikel is geleverd, mijn bestelde artikel helaas nooit gezien.