Ben

Top prijs kwaliteit

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met 95percent. Graag tot ziens bij 95percent

jantien

Heel goed! De schoenen waren echt als nieuw!

Reactie 95percent:

We zijn erg blij met uw review. Dank u wel hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Janny Bakker

Zeer positief, schoenen een tweede leven geven vind ik erg belangrijk in deze wegwerp maatschappij.
Je krijgt ook echt wat er omschreven staat.

Reactie 95percent:

Hey dat is leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug bij 95percent.

Nelly Schouten

Alleen maar goed. mooie kwaliteit schoenen
En geweldige service
Nelly schouten

Reactie 95percent:

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug bij 95percent.

Regnera Vis

Super mooie laarzen voor een hele mooie prijs.
Besteld en keurig verpakt heel snel in huis. Heel blij mee!

Gerry Aartsen

Snel en keurige afhandeling bij retour

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Water

Zeer goed. Schoenen precies zoals op de foto's en zoals beschreven. Keurig verpakt

Carla

Opnieuw schoenen gekocht bij 95percent.
Fijne webshop, eerlijke beoordeling over de conditie van de schoenen en snelle levering.

Reactie 95percent:

Helemaal mooi, dank u wel voor deze fantastische review. Tot gauw bij 95percent.

Wilco Klomp

Top

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Carleine

Ik ben echt super tevreden! Zoveel mooie schoenen van goede kwaliteit! Ik heb een paar sneakers en boots gekocht!

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95 percent.