Dave de vries

Fijne goedkope kwaliteits schoenen!
Fijne goedkope kwaliteits schoenen!
Duidelijke foto's prima producten ik koper al 4 jaar en 1 contact met klantenservice gehad wat super goed verliep. Heel blij met deze club want duurzaam en economisch winkelen gaat hier samen.

Reactie 95percent:

Maar dit is een leuke review, dank u wel hiervoor. Duurzaamheid staat inderdaad bij ons voorop. Tot gauw bij 95percent.

DOMINIQUE Maquet

Super!

Reactie 95percent:

We zijn erg blij met uw review. Dank u wel hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Ik

Vlotte bezorging, duidelijke website.

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Clemens Simonis

Mooie schoenen en prettig contact met het bedrijf

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95 percent.

Bram Ballema

Fantastisch

Reactie 95percent:

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug bij 95percent.

M Brozius

Bij vragen is er een snelle en goede communicatie. snelle levering

Reactie 95percent:

We zijn heel erg blij met uw review en wij willen u hier hartelijk voor bedanken. Tot gauw bij 95percent.

Ellen

De winter komt eraan. Dus vanzelfsprekend dat ik hier ga shoppen. Moet de schoenen perfect zijn ga ik voor 5 sterren. En anders mog minder sterren ook. Dat kleine plekje heb ik in 1 week zelf ook... De winter komt eraan. Dus vanzelfsprekend dat ik hier ga shoppen. Moet de schoenen perfect zijn ga ik voor 5 sterren. En anders mog minder sterren ook. Dat kleine plekje heb ik in 1 week zelf ook gemaakt. Als er iets is dan zoek je contact en krijg je direct reactie met een top oplossing. Zo krijgt alles een tweede kans. Ik ben voor en al anderhalf jaar groot fan. Samen met mijn familie.

Reactie 95percent:

Helemaal mooi, dank u wel voor deze fantastische en leuke review. Tot gauw bij 95percent.

Ingrid

Erg blij mee! Verantwoord, goed geprijsd en verrassend mooi!!!

Diana Nevels

Top. Schoenen zien er perfect uit. Ben er super blij mee.
1 paar schoenen verkeerde maat gekregen, super opgelost door de klantenservice. Top.

Reactie 95percent:

Hey dat is leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug bij 95percent.

Peter Veerman

Via marktplaats zwarte schoenen gezien, bestellen en paar dagen later had ik ze. Keurige mooie schoenen z.g.a.n dus helemaal top!