Bart Dekker

Perfecte schoenen voor een mooi prijsje.

Reactie 95percent:

Hey dat is leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug bij 95percent.

Miranda Lodder

Snelle levering, mooie schoenen precies zoals de foto.

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met 95percent. Graag tot ziens bij 95percent

Carla Hol

Klantgericht

Reactie 95percent:

Bedankt voor uw mooie review, we zijn hier super trots op en zien u daarom graag terug bij 95percent.

Marianne

Perfect

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95 percent.

Diny Madern

Snelle reactie, snelle, zorgvuldige verzending

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Stavros Nakoutis

Excellent

Reactie 95percent:

We zijn erg blij met uw review. Dank u wel hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Karin Geerdink

Zeer goede ervaring

Reactie 95percent:

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug bij 95percent.

Gademan

Prettig bedrijf met fijne medewerkers die je helpen en niks teveel is. Producten zijn zeer aan te raden.Goede kwaliteit voor een leuke prijs! Doen!

Reactie 95percent:

Helemaal mooi, dank u wel voor deze fantastische review. Tot gauw bij 95percent.

Janet Kluin

Geweldig! Wat je ziet en dan besteld is wat je geleverd krijgt. Super snel. Wij zijn zeer tevreden.

Jolanda de Groot

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Reactie 95percent:

We zijn heel erg blij met uw review en wij willen u hier hartelijk voor bedanken. Tot gauw bij 95percent.