Van den Berg

Snelle levering, goed geprijsd.

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met 95percent. Graag tot ziens bij 95percent

Don Seltenrijch

Eerste keer besteld bij 95percent, wat mij aangaat snel die naam wijzigen in 100Percent, grapje natuurlijk, maar wel een hele positieve ervaring, volgens mij gewoon compleet nieuwe schoenen tegen... Eerste keer besteld bij 95percent, wat mij aangaat snel die naam wijzigen in 100Percent, grapje natuurlijk, maar wel een hele positieve ervaring, volgens mij gewoon compleet nieuwe schoenen tegen een goede prijs. Kom zeker weer terug

Erik Pyl

Altijd snelle levering en kwaliteit producten.

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Wilma Kerkhoff

Prettig

Reactie 95percent:

Top, hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We zien u graag terug bij 95percent.

Loes van Nunen

Duidelijke foto's laten het daadwerkelijke product zien wat je koopt. Snelle service, mooi concept!

Reactie 95percent:

Maar dit is een leuke review, dank u wel hiervoor. Duurzaamheid staat inderdaad bij ons voorop. Tot gauw bij 95percent.

Nanne Hein

Snelle levering, merk schoenen tegen een betaalbare prijs. Geweldig idee om de verspillingen tegen te gaan.

Reactie 95percent:

We zijn erg blij met uw review. Dank u wel hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Ronny Berg

Slaag meestal wel voor de kinderen heel blij met jullie

Reactie 95percent:

We zijn heel erg blij met uw review en wij willen u hier hartelijk voor bedanken. Tot gauw bij 95percent.

Marina

Zeer goede klantenservice, geen robot maar met echte mensen! Heerlijk! Ik had een paar schoenen met 2 verschillende maten ontvangen. Na een mailtje werd ik de dag erna gelijk gebeld en kreeg ik een... Zeer goede klantenservice, geen robot maar met echte mensen! Heerlijk! Ik had een paar schoenen met 2 verschillende maten ontvangen. Na een mailtje werd ik de dag erna gelijk gebeld en kreeg ik een nieuw paar schoenen opgestuurd, die ik ook een dag later al in huis had. Heel tevreden mee!! Maar vergeet ook niet de goede insteek van refurbished schoenen!! Ik ga in het vervolg eerst op deze site kijken wanneer ik op zoek ben naar nieuwe schoenen.

Inge Piet

Heel positief

Reactie 95percent:

Bedankt voor uw mooie review, we zijn hier super trots op en zien u daarom graag terug bij 95percent.

Lisch Schlosser

Prachtige schoenen. Geen verschil met 100percent. 💯 👍🏼

Reactie 95percent:

Maar dit is een leuke review, dank u wel hiervoor. Tot gauw bij 95percent.