Richard Kramer

Reactie 95percent:

Hey dat is leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug bij 95percent.

Anita Van den Berg

Prettig. Ik was aangenaam verrast.

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95 percent.

Pauline Nobbenhuis

Snelle levering en prima product!

Edith Bult

Super positief

Bébèl Rodrigues

Súper goed! Kwaliteit van de schoenen was top. Je merkt ook niet dat dit refurbished is zo goed! De levering van 1 dag was ook echt heel fijn!

Reactie 95percent:

Helemaal mooi, dank u wel voor deze fantastische review. Tot gauw bij 95percent.

Tom Schorsch

Goede service.

Roos van den Berg

Wat een super initiatief! Goede kwaliteit en dat voor een stuk minder geld. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Jan Tragter

Ik vond het zoeken in de webshop even wennen, maar de afhandeling van de bestelling was perfect.

Mark van den Houten

“Nieuwe birkenstocks gekocht

Piet Urff

Prima schoenen besteld. De omschrijving was correct.