Jille De kleine

Duidelijk en eerlijk aanbod

Reactie 95percent:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95 percent.

Marisca

Mooie betaalbare schoenen, snelle levering en goede klantenservice. Wilde dat ik deze winkel eerder had gevonden. Heb meerdere meisjes- en jongensschoenen gekocht en je kan per advertentie duidelijk... Mooie betaalbare schoenen, snelle levering en goede klantenservice. Wilde dat ik deze winkel eerder had gevonden. Heb meerdere meisjes- en jongensschoenen gekocht en je kan per advertentie duidelijk zien welke gebruikssporen er zijn. Stuk goedkoper dan splinternieuwe schoenen en na 1 dag dragen door m'n kinderen zouden er toch ook gebruikssporen op zitten. Topwinkel, ga hier zeker vaker kopen!

95 percent

Geweldig! Mooie kwaliteit schoenen en geweldige klantenservice, retourneren verloopt vlekkeloos. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

Jacqueline Vos

Heel goed

Annemieke Dekker

Snelle levering en de prijs voor merkschoenen is ongekend goedkoop!
Zelf koop ik veelal Ara, Gabor en Timberland bij 95percent. De schoenen zien er geweldig goed uit en zitten heerlijk.

Reactie 95percent:

Hey dat is leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review. We zien u graag terug bij 95percent.

Angelo Haenen

Zeer correct bedrijf

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

Jeannette Ensing

Top!

SJC

Mooie merken en zeer goede prijs.

Reactie 95percent:

Een 10. Fantastisch hartelijk bedankt hiervoor. Tot ziens bij 95percent.

gebruiker

Gerla Boogaard

Geweldig!

Reactie 95percent:

Helemaal mooi, dank u wel voor deze fantastische review. Tot gauw bij 95percent.