Derk Kuil

Door een lichte schade aan de achterzijde van de auto, bracht ik na overleg met verzekeraar de auto bij WellColl Roermond voor een intake. Het verdere proces van schade afhandeling verliep... Door een lichte schade aan de achterzijde van de auto, bracht ik na overleg met verzekeraar de auto bij WellColl Roermond voor een intake. Het verdere proces van schade afhandeling verliep voorspoedig en de geleverde informatie was helder. De reparatie zelf was 100% geslaagd. Weer als nieuw. Ook is men keurig omgesprongen met het interieur en werd de auto schoon opgeleverd.

Prima. De organisatie heeft de tijd genomen om het probleem te onderzoeken. Vervolgens foto's zij gemaakt en een calculatie gemaakt van de kosten.
Na het accorderen werd er een datum...
Na het accorderen werd er een datum ingepland. Vriendelijk personeel. Zal de organisatie zeker aanraden.

L. Obstals

Positieve en klantvriendelijke benadering.

In totaliteit een goede ervaring

een autorijdster

Ben goed ontvangen. Mijn schade uitgelgd. Alles werd doorgenomen om de schade te herstellen. Het was zeer duidelijk.

David mayanja

Ik ben elke blij mee. Top en gastvrij management

Ik heb uitstekende ervaringen met Wellcoll Roermond