Vriendelijke ontvangst, fijne mensen, goed schadeherstel! Keurig op tijd. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen
Uittenhout
Goede service
Vriendelijk en correct
Snelle en correcte service en samen met ons nadenken om de schade zo goed en goedkoop mogelijk te repareren.
Melanie Wante
Heel netjes werk geleverd en zeer correct aan afspraken gehouden. Heel fijn en persoonlijk contact met klanten.
Joyce
Autoschade Heuvelland is een bedrijf waar de klant centraal staat, zeer vriendelijk personeel en een receptie waar je je meteen thuis voelt. Onze schade is op korte termijn vakkundig gerepareerd....Autoschade Heuvelland is een bedrijf waar de klant centraal staat, zeer vriendelijk personeel en een receptie waar je je meteen thuis voelt. Onze schade is op korte termijn vakkundig gerepareerd. Wij zijn meer dan tevreden!
Goede en snelle service.
Y. Snijders
Een professioneel bedrijf, prettige samenwerking, er wordt gezamenlijk gekeken naar een goede en bevredigende oplossing.
Collega Autobedrijf
Goede ervaringen, altijd goed gepland en kwaliteit.