Alles netjes hersteld, alleen de afneembare antenne was naderhand wat krom, misschien erop blijven zitten na de wasstraat?
Peter Fikkert
Prima.
Annemarie
Prima, duidelijke uitleg na schade en snelle reparatie
De schade aan onze auto is keurig gerepareerd en afgehandeld. In plaats van de auto-verzekering zelf de schade betalen was geen enkel probleem. Een uitstekend schadeherstelbedrijf!
Henk Vleghert
Ik heb het contact en de afwikkeling van mijn schade met het schadebedrijf als zeer prettig ervaren.
Metin Demirel
Mijn ervaring met autoschade is uitstekend.Klantenservice is ook superperfect.Ik ber zeer uiterst tevreden over de gang van zaken.
Frank Meijer
Na het herstel van de schade is mijn auto van binnen en vsn buiten helemaal schoongemaakt. Ik vond dit zo bijzonder. Heel fijn en dank daarvoor.
Ari BJ Herbs
De monteur/receptionist van schadeherstel was erg kortaf. Ik vroeg uit belangstelling of het druk was vlak voor de vakantie en kreeg een sneer terug: "Ja, iedereen denkt nog even vlak voor de...De monteur/receptionist van schadeherstel was erg kortaf. Ik vroeg uit belangstelling of het druk was vlak voor de vakantie en kreeg een sneer terug: "Ja, iedereen denkt nog even vlak voor de vakantie de auto langs te brengen. Lekker makkelijk het probleem bij mij neerleggen terwijl jij hem in de prak rijdt." Dit kwam niet sympathiek over.
De receptionist deed niet de moeite om mij aan te kijken of klantvriendelijkheid uit te stralen. Ik zou aanvankelijk alleen komen voor een schade taxatie, en daarna overleggen thuis wat we zouden doen. Meneer liep mee en trok direct aan de deur om de auto open te doen. Ik heb vervolgens de auto ontgrendeld en meneer maakte foto's. Daarna stapte meneer uit en maakte ook van alles foto's. Dat vind ik prima, zolang er eerst daar even naar gevraagd wordt. Vervolgens kreeg ik de mededeling dat ik de auto maar beter kan laten repareren omdat toch mijn premie al omhoog zou gaan. Dit was echter achterafgezien een ander verhaal van wat ik van de verzekering hoorde.
Terug bij de balie zei meneer "wanneer kun je de auto langsbrengen?". Ik had nog niet ingestemd, ik wilde immers alleen de schade taxeren.
Uiteindelijk heb ik toch een afspraak gemaakt omdat ik er vanuit ging dat de beste man eerlijk was en wel gelijk zou hebben.
De week er op kwam in met de auto. Wederom was meneer bot en niet klantvriendelijk. Hij nam mijn sleutels en gaf mij een contract in voor de leenauto. "Als je hier even een krabbeltje zet." Ik las het contract en vroeg naar de "voorwaarden aan de achterzijde" waar het contract naar refereerde maar niet aanwezig was. Ik kreeg "dat kun je wel op het internet vinden".
De auto werd gerepareerd nog voor er een taxatie überhaupt bij de belastingdienst binnen kwam.
De reparatie zelf was naar tevredenheid, maar de klantenservice liet veel te wensen over. Ik hoop dat meneer in de toekomst wat meer moeite in klantvriendelijkheid steekt. Het is een kleine moeite om even iemand aan te kijken, te glimlachen, te vousvoyeren en geduldig te reageren. En anders zie ik deze receptionist/monteur niet als geschikt voor deze baan. Ik hoop dat dit in de toekomst verbeterd. Ik kom echter hier niet meer langs.
Marjon
Top!
Koksal Sedef
Vriendelijk en hulpzaam personeel. Afspraken met korte wachttijden en leenauto mooi geregeld