Prima bedrijf en heldere communicatie. Duidelijke afspraken gemaakt en relatief snel geholpen. Het enige jammere is dat bij het ophalen van de auto een klein herstel van een achterbumper, ondanks...Prima bedrijf en heldere communicatie. Duidelijke afspraken gemaakt en relatief snel geholpen. Het enige jammere is dat bij het ophalen van de auto een klein herstel van een achterbumper, ondanks toezegging, niet meegenomen was.
Heel vriendelijk personeel en ze handelen alles netjes af
Youri
Super tevreden goed geholpen door Roy leen wagen mee en dag later ophalen was totaal geen probleem motorkap ziet er supernetjes uit. Net of er nooit schade is geweest auto was gewassen en...Super tevreden goed geholpen door Roy leen wagen mee en dag later ophalen was totaal geen probleem motorkap ziet er supernetjes uit. Net of er nooit schade is geweest auto was gewassen en schoongemaakt. Echt een aanrader.
Klantvriendelijk, korte lijnen
Peter
In algemene zin ben ik tevreden.
Jordy
Wordt altijd direct geholpen en je kanner snel terexht netjes allemaal terwoord gestaan en top service wat er geleverd wordt ook erg snel gerepareerd en ik had ook snel een leen auto ter beschikking...Wordt altijd direct geholpen en je kanner snel terexht netjes allemaal terwoord gestaan en top service wat er geleverd wordt ook erg snel gerepareerd en ik had ook snel een leen auto ter beschikking en ook nog gelukkig naar eigen wens
Sebastiaan
Zeer goede en snelle service
Na aankomst bij het bedrijf ben ik correct te woord gestaan. De (kleine) schade is bekeken en is er een prijs gegeven. Een afspraak gemaakt wanneer de schade kon worden hersteld. Ook nog een kras...Na aankomst bij het bedrijf ben ik correct te woord gestaan. De (kleine) schade is bekeken en is er een prijs gegeven. Een afspraak gemaakt wanneer de schade kon worden hersteld. Ook nog een kras meegenomen die door mij niet was opgemerkt. Naar tevredenheid afgewerkt.