Goede en correcte afhandeling, zeer vriendelijk personeel. En houden zich goed aan de afspraken.
Dieteren
Goede en snelle vakkundige afhandeling van de schade
Schade aan caravan na bijna 2 jaar afgehandeld. Uitgevoerd werk is prima. Het verkrijgen van de onderdelen ( Engelse caravan) was voor Welcoll een groot probleem. Konden ze weinig aan...Schade aan caravan na bijna 2 jaar afgehandeld. Uitgevoerd werk is prima. Het verkrijgen van de onderdelen ( Engelse caravan) was voor Welcoll een groot probleem. Konden ze weinig aan doen. Met iets meer aandacht voor de inkoop had het korter geweest kunnen zijn.
Jan Van de Winkel
Het is geweldig verlopen en het herstel was geweldig
Bertram
Prima goed en netjes geholpen. Schade is super netjes verholpen
De schade is maar gedeeltelijk hersteld, na de schade werkte de zoemer van het knipperlicht niet meer. Bij aflevering van de auto is dit besproken en er zou alsnog met mij gebeld worden hierover....De schade is maar gedeeltelijk hersteld, na de schade werkte de zoemer van het knipperlicht niet meer. Bij aflevering van de auto is dit besproken en er zou alsnog met mij gebeld worden hierover. Ik ben nog altijd in afwachting.