G. Slootweg

Professioneel bedrijf! De schade is perfect hersteld. Vriendelijke bejegening door de medewerkers.
Complimenten!

Harm

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop onze schade aan onze auto is hersteld.
Prettige bediening aan de balie en een deskundige taxatie met onderbouwing van de schade. Ook fijn dat er een leenauto beschikbaar werd gesteld.
En de schade is volgens afspraak keurig hesteld.

Jacob Luiperd

Duidelijke afspraken, die nagekomen worden; werd bij bellen en ander contact ook herkend als klant; het resultaat van het herstel was prima

Fijn en eerlijk bedrijf

nn

Prima herstel van de auto, het enige minpuntje is dat een afspraak gemaakt kon worden voor herstel van de auto over een termijn van 3 maanden

Niels

Keurig werk geleverd.
Zeer tevreden

Klantvriendelijk, komt afspraken na en meedenkend.

Esther

Een bedrijf dat in haar communicatie, klantcontact en werkzaamheden top mag worden genoemd. Vanaf het eerste contact tot het laatste door erg vriendelijke en behulpzame medewerkers te woord gestaan... Een bedrijf dat in haar communicatie, klantcontact en werkzaamheden top mag worden genoemd. Vanaf het eerste contact tot het laatste door erg vriendelijke en behulpzame medewerkers te woord gestaan en geholpen.

P.Schipper

Topbedrijf, het was het wachten meer dan waard, netjes uitgedrukt kras weggehaald engespoten

Prima, gaat precies zoals je verwacht. Verbeterpunten: erg lange wachttijd (maar dat is branchebreed nu zo) en een betere leenauto. Was wel een erg grote stap achteruit zo.