Zeer prettige ontvangst. Duidelijke uitleg in wat er gedaan zou worden. Concrete afspraken gemaakt. En direct een leenauto beschikbaar. Uitvoering perfect!

Goed, alleen een volgens afspraak zou er nog een deukje gerepareerd worden, maar dit is niet uitgevoerd.

Snel, netjes en een goede prijs.

Alles is netjes geregeld en hersteld.

Zeer tevreden over het herstel van de schade. Wel vreemd dat op de nota alleen het bedrag stond, de BTW en het totaalbedrag. Ik had materiaalkosten en uurloon willen zien

Mijn auto was na een aanrijding zwaar beschadigd aan de rechterzijde. Dan denk je dat dit nooit meer goed komt. Toen ik contact opnam met Bosman Schadeherstel, werd ik zeer vriendelijk te woord... Mijn auto was na een aanrijding zwaar beschadigd aan de rechterzijde. Dan denk je dat dit nooit meer goed komt. Toen ik contact opnam met Bosman Schadeherstel, werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan, werd er medeleven getoond en werd ik gerustgesteld. Ik kreeg de gelegenheid om op het bedrijf te komen kijken, waarbij ik een rondleiding kreeg. Hierdoor kreeg ik echt vertrouwen in het bedrijf en wist ik dat het goed zou komen. Het bedrijf ziet er zeer verzorgd uit. Inmiddels heb ik mijn auto weer terug en hij ziet er uit als nieuw!

Goed: ik word snel geholpen, krijg duidelijke informatie en zo nodig ook uitleg van onbekende termen en begrippen, de procedures worden stap voor stap uiteen gezet en de medewerkers nemen alle tijd... Goed: ik word snel geholpen, krijg duidelijke informatie en zo nodig ook uitleg van onbekende termen en begrippen, de procedures worden stap voor stap uiteen gezet en de medewerkers nemen alle tijd voor mijn verhaal . . . En de cappuccino is perfect.

Naar tevredenheid afgehandeld.