Dit is de 2e keer dat mijn auto door dit Schadeherstelbedrijf is gemaakt en ik ben uitermate tevreden.Als ik weer schade zou krijgen aan mijn auto zou ik geen moment twijfelen om weer naar dit... Dit is de 2e keer dat mijn auto door dit Schadeherstelbedrijf is gemaakt en ik ben uitermate tevreden.Als ik weer schade zou krijgen aan mijn auto zou ik geen moment twijfelen om weer naar dit bedrijf toe te gaan en ik zal iedereen aanraden dit ook te doen

Vanaf het moment allereerste contact viel de vriendelijkheid van het personeel me op. Je wordt goed geholpen en ze hebben de tijd voor je. Ook met schade formulieren en verdere afhandeling helpen ze... Vanaf het moment allereerste contact viel de vriendelijkheid van het personeel me op. Je wordt goed geholpen en ze hebben de tijd voor je. Ook met schade formulieren en verdere afhandeling helpen ze je! Toen mn auto gerepareerd was werd er gebeld en overlegd wanneer ik 'm kon ophalen! Top!

Prima. Netjes verzorgd.

Meerdere keren bij U geweest ,zeer tevreden

Prima service, nette afhandeling.

Kort gezegd: zeer vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. het resultaat was beter dan gehoopt en nog snel ook

Prima, er is altijd een mogelijkheid om z.s.m. de schade te herstellen.

Heel tevreden. Eerst telefonisch contact gehad wanneer ik naar mijn schade kon laten kijken. Ik kon direct langs komen. Mijn auto kon snel terecht en is perfect gemaakt