Ben tevreden over het herstellen van de schade en over de ontvangst bij het brengen en halen van de auto. Een paar opmerkingen: - Over vervangende auto is niet gecommuniceerd.Ben tevreden over het herstellen van de schade en over de ontvangst bij het brengen en halen van de auto. Een paar opmerkingen: - Over vervangende auto is niet gecommuniceerd. - Moest zelf bellen wanneer ik de auto weer op kon halen, terwijl ik gevraagd had tijdig te bellen omdat ik nog weg moest.
Zeer klantgericht, flexibel in vervagend transport
Prima ervaring. Inventarisatie van de schade en op afgesproken data de auto heen gebracht en na 3 dagen de auto weer super mooi hersteld. Ontdeukt, het een en ander weer in juiste staat...Prima ervaring. Inventarisatie van de schade en op afgesproken data de auto heen gebracht en na 3 dagen de auto weer super mooi hersteld. Ontdeukt, het een en ander weer in juiste staat "recht" gezet en vooral lakschade weer gespoten. Erg tevreden over dit vakwerk! Je ziet er niets meer van alsof er nooit wat mee gebeurd is. Ook vervangend vervoer prima geregeld. Voor goed herstel is wensink zeker aan te bevelen.
Goed.
Snel en adequaat geholpen
Komt afspraken na
Prima.
Algemene ervaring is goed. Vriendelijk ontvangen met koffie. Schade plus herstel duidelijk doorgesproken. Eerst foto’s gemaakt vd schade. Daarna leen auto...Algemene ervaring is goed. Vriendelijk ontvangen met koffie. Schade plus herstel duidelijk doorgesproken. Eerst foto’s gemaakt vd schade. Daarna leen auto gekrege Gebeld toen het herstel langer ging duren. Toen de auto opgehaald kon worden, eerde de foto’s van voor de reparatie en na de reparatie met ons besproken. Alles tot volle tevredenheid. Fijn bedrijf met fijne mensen.
Heel tevreden.
Voor de eerste keer deze schade bedrijf goeie service geen problemen goeie leenauto alles nabehoren opgelost