Zeer klantvriendelijk, uitstekende afhandeling van de schade.
Prettig,direct en zorgvuldig
Hans
Vakkundig voor een goede prijs. Vriendelijk en denkt met je mee. Bij het ophalen van de auto kregen we nog een mooie orchidee mee. Waarvoor dank.
Lars
Zeer goed, bij aanvang werd er naar de schade gekeken en werd er gelijk toelichting gegeven hoe de schade opgelost zou gaan worden. Twee dagen later een afspraak gemaakt waar ze de auto weer perfect...Zeer goed, bij aanvang werd er naar de schade gekeken en werd er gelijk toelichting gegeven hoe de schade opgelost zou gaan worden. Twee dagen later een afspraak gemaakt waar ze de auto weer perfect hebben hersteld, en ook hier weer aan de hand van foto’s laten zien hoe de schade hersteld is. Super vriendelijk personeel en geweldige service!
L
Zeer goede ervaring. Afspraken worden nagekomen, vriendelijke mensen en veel uitleg over wat ze gaan doen. Ook goede service voor de periode dat de auto bij hun was voor reparatie.
Kirsten
Ontzettend goed en snel geholpen. Open, eerlijk en erg vriendelijk in communicatie. Denken daarbij mee in oplossingen! Mocht ik in de toekomst nog eens schade oplopen, zou ik direct teruggaan naar...Ontzettend goed en snel geholpen. Open, eerlijk en erg vriendelijk in communicatie. Denken daarbij mee in oplossingen! Mocht ik in de toekomst nog eens schade oplopen, zou ik direct teruggaan naar dit bedrijf (ondanks relatief lange afstand van eigen woonplaats)
Zeer vlot en netjes geholpen. Betreffende nieuwe onderdeel voor mijn auto was snel binnen en kreeg netjes een vervangende auto mee.
Annesofie Ruijssenaars
Heel vriendelijk geholpen en heel professionele mensen die echt weten wat ze doen, ze waren extra dingen tegen gekomen maar hanteerde wel de afgesproken prijs Erg blij met het resultaat