Prima ervaring. Ik was eerst ergens anders geweest en daar wilde men niet met mij mee naar buiten lopen om de schade te komen bekijken. Moest ik een afspraak voor maken. Toen ben ik afgehaakt. Bij...Prima ervaring. Ik was eerst ergens anders geweest en daar wilde men niet met mij mee naar buiten lopen om de schade te komen bekijken. Moest ik een afspraak voor maken. Toen ben ik afgehaakt. Bij jullie was dit geen enkel probleem. Top. Ook het schoon afleveren van de auto is fijn (ondanks dat ik maar een kleine schade had).
Ik heb een zeer positieve ervaring met autoschade Bluekens. Er is adequaat gereageerd, het verkrijgen van een leenauto verliep soepel en ook de oplevering van de auto ging moeiteloos.
Prima uitgevoerd alleen offerte was niet 100%
Gregor
Prima opgelost.
Bob Bergkamp
Prima lakschade hersteld. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Was blij met de leenauto gedurende het herstel.
Was mijn eerste ervaring met Bluekens Schadeherstel, en men heeft zich echt aan de afspraken gehouden, het werk is prima uitgevoerd en in de tijdspanne die men had aangegeven.
De schade is prachtig hersteld en de professionals straalden uit dat we daar op mochten en konden vertrouwen.
Gerhard
Door dit bedrijf volledig ontzorgd. Vlotte afspraak, administratie met verzekeringsmaatschappij werd door het bedrijf geheel geregeld, vervangend vervoer. Reparatie keurig uitgevoerd. Kortom,...Door dit bedrijf volledig ontzorgd. Vlotte afspraak, administratie met verzekeringsmaatschappij werd door het bedrijf geheel geregeld, vervangend vervoer. Reparatie keurig uitgevoerd. Kortom, tevreden klant.