Schade snel en vakkundig verholpen. Enige jammere is dat ik eerst langs moest komen om de ruitschade te laten zien. Ik had gehoopt dat dat misschien via videobellen zou kunnen. Dit omdat het...Schade snel en vakkundig verholpen. Enige jammere is dat ik eerst langs moest komen om de ruitschade te laten zien. Ik had gehoopt dat dat misschien via videobellen zou kunnen. Dit omdat het schadebedrijf niet in de plaats zit waar ik woon.
Slecht het duurde erg lang voor dat de auto herstel was
Top service, als je aan gaf dat je je auto een bepaalde dag weer nodig had dan zorgde ze ervoor dat hij klaar was als dat haalbaar was. Ook hadden ze mijn auto nog gewassen
Ronald
Duidelijke en heldere afspraken. De schade heel mooi herstelt.
Evan
Goede Service, vriendelijk geholpen en snelle reactie.
Ik ben erg tevreden hoe mijn schade is gesteld
Contact met mijn verzekeringsmij snel en goed. Mijn auto met een nogal ingewikkelde schade is prima hersteld en het hertel-spuitwerk is niet van de oude te onderscheiden. Bovendien een nette, schone...Contact met mijn verzekeringsmij snel en goed. Mijn auto met een nogal ingewikkelde schade is prima hersteld en het hertel-spuitwerk is niet van de oude te onderscheiden. Bovendien een nette, schone auto afgeleverd. Zeer tevreden