Ben 2 keer bij Pauwels geweest voor mijn schade. Eerste keer werd ik goed geholpen beste man legde uit wat ik eerst zelf moest regelen en maakte meteen een dossier aan met foto's etc. Toen ik...Ben 2 keer bij Pauwels geweest voor mijn schade. Eerste keer werd ik goed geholpen beste man legde uit wat ik eerst zelf moest regelen en maakte meteen een dossier aan met foto's etc. Toen ik daar voor de tweede keer kwam om de schade te laten opnemen door een schade expert van de tegenpartij had ik gevraagd om ook de auto uit te lijnen. Dit was geen probleem werd gezegd. Toen ik de auto kwam ophalen was dit helaas niet gebeurd en werd ik niet netjes behandeld voor mij gevoel. De vrouw zei en wie gaat dat betalen etc. op een niet klantvriendelijke manier. Ik zei ik heb er om gevraagd en dat zou geen probleem zijn en nu is het niet gebeurd. Waarna ik weer een op harde toon kreeg te horen dat ik dat maar ergens anders moest doen. Kom daar dus nooit meer.
Ik ben zeer vriendelijk ontvangen bij het maken van de afspraak. De schade is naar volle tevredenheid afgehandeld. Fijn ook dat alle rompslomp eromheen door hen is afgehandeld.
Zeer goed
Schade na auto ongeluk. Er is snel gehandeld en in de tussentijd hebben we een leenauto gekregen. De auto was snel gerepareerd en netjes afgeleverd. Goede service!
Erg klantvriendelijk, correct en professioneel.
Zeer goed Snelle afhandeling van schade en direct een leenauto