Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. De auto zag er weer als nieuw uit en was zelfs van binnen schoongemaakt en vol getankt. Fijner kun je je auto niet terug...Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. De auto zag er weer als nieuw uit en was zelfs van binnen schoongemaakt en vol getankt. Fijner kun je je auto niet terug krijgen.
Vriendelijke en professionele ontvangst. Afspraken worden correct nagekomen. Schoonmaakbeurt als extra service.
Zeer goede service!
Hoekstra
Wij zijn tevreden net als de vorige keren
Rob
Goede bejegening, goede service en nette afhandeling
Visser
Heel positief!
Annie
Netjes gerepareerd en ondertussen vervangend vervoer. Heel erg goed geregeld. Vriendelijk personeel, zij denken ook erg mee. Enige minpuntje is dat het enkele weken duurde voor de reparatie plaats...Netjes gerepareerd en ondertussen vervangend vervoer. Heel erg goed geregeld. Vriendelijk personeel, zij denken ook erg mee. Enige minpuntje is dat het enkele weken duurde voor de reparatie plaats kon vinden. Beoordeling kon wel direct, wat al heel fijn is.