YK

Mijn ervaring met A.A.S. is zeer positief! De medewerkers zijn behulpzaam, klantvriendelijk en professioneel. Ze denken goed mee en helpen bij het contact met de verzekeringsmaatschappij.

Hallensleben

Zeer goed!

Jeroen Rakers

De ervaring is uitstekend. Goede en correcte communicatie en de reparatie is goed uitgevoerd

Rob Minderman

Tot nu toe, positief, onze auto wordt in februari,(of eerder?) gerepareerd, dan weet ik het pas echt.

Ger lelieveld

Aas forepark denhaag heeft mij vanmorgen even snel geholpen om wat krassen uit mijn achterscherm te poetsen .
Super service , super bedankt

Wassenaar

Professioneel en zeer vriendelijk. Alleen jammer dat ik drie maanden most wachten voordat de lagschade behandeld kon worden. Auto was weer heel snel klaar

Prima geholpen. De afspraken zijn goed nagekomen. Het personeel is zeer vriendelijk.

Prima service. Aardige heren en zeer deskundig.

NIET op de website

Vriendelijke medewerkers; auto goed hersteld.

Vriendelijke medewerkers; auto goed hersteld.

Wel verbaasd over het feit dat ik na het brengen van de auto (dat kon pas na 2 maanden), ook nog een week moest wachten tot deze klaar was? Waarvoor maak je dan een afspraak?

Dit is NIET voor op de website.