Mijn ervaring met A.A.S. is zeer positief! De medewerkers zijn behulpzaam, klantvriendelijk en professioneel. Ze denken goed mee en helpen bij het contact met de verzekeringsmaatschappij.
Hallensleben
Zeer goed!
Jeroen Rakers
De ervaring is uitstekend. Goede en correcte communicatie en de reparatie is goed uitgevoerd
Rob Minderman
Tot nu toe, positief, onze auto wordt in februari,(of eerder?) gerepareerd, dan weet ik het pas echt.
Ger lelieveld
Aas forepark denhaag heeft mij vanmorgen even snel geholpen om wat krassen uit mijn achterscherm te poetsen . Super service , super bedankt
Wassenaar
Professioneel en zeer vriendelijk. Alleen jammer dat ik drie maanden most wachten voordat de lagschade behandeld kon worden. Auto was weer heel snel klaar
Prima geholpen. De afspraken zijn goed nagekomen. Het personeel is zeer vriendelijk.
Prima service. Aardige heren en zeer deskundig.
NIET op de website
Vriendelijke medewerkers; auto goed hersteld.
Wel verbaasd over het feit dat ik na het brengen van de auto (dat kon pas na 2 maanden), ook nog een week moest wachten tot deze klaar was?...Vriendelijke medewerkers; auto goed hersteld.
Wel verbaasd over het feit dat ik na het brengen van de auto (dat kon pas na 2 maanden), ook nog een week moest wachten tot deze klaar was? Waarvoor maak je dan een afspraak?