Bert

Een goede afhandeling van de schade.

B. Klein

Keurig en netjes ontvangen door de dame aan de balie.
Vervangend vervoer top geregeld.

Roland

De afspraak liep in het begin wat lastig, maar er waren wat nieuwe collega’s die nog niet geheel waren ingewerkt. Maar met behulp van wat ervaring kwam het uiteindelijk goed. Uiteindelijk leer... De afspraak liep in het begin wat lastig, maar er waren wat nieuwe collega’s die nog niet geheel waren ingewerkt. Maar met behulp van wat ervaring kwam het uiteindelijk goed. Uiteindelijk leer je het in de praktijk altijd het beste en die ervaring moet je uiteindelijk zelf gaan opdoen, dus dat zit wel goed.

Oscar Reuter

Heel erg goed !

Ruud

Kwaliteit van de schadereparatie is goed. het duurde wel heeeeel lang voordat de reparatie klaar was.

Positief, vriendelijk te woord gestaan bij het maken van een afspraak. De afspraken worden nagekomen en ook het vervangend vervoer was prima.

Jaap Pleit Zappey

Mijn ervaring met Hoogenboom Schadeherstel is uiterst positief. Vooreerst de intake waarbij de schade wordt opgenomen, foto's worden gemaakt en stap voor stap wordt uitgelegd hoe het herstel... Mijn ervaring met Hoogenboom Schadeherstel is uiterst positief. Vooreerst de intake waarbij de schade wordt opgenomen, foto's worden gemaakt en stap voor stap wordt uitgelegd hoe het herstel plaats kan vinden. Ik meldde nog een ruitbeschadiging en die is gelijktijdig meegenomen zonder dat ik verder ook maar iets met de verzekering daarvoor hoefde te regelen. Dat werd door Hoogenboom ontzorgd. Op de afgesproken datum heb ik de auto gebracht en kreeg ik een auto mee. Ik werd nog gebeld dat er nog wat kleine schade plekjes waren die buiten de verzekering om meegenomen konden worden voor een zeer schappelijke prijs. De auto was een dag later klaar dan gepland en daar werd ik netjes telefonisch van op de hoogte gebracht. Bij het afhalen van de auto werden de foto's getoond van het herstelverloop. Schade is perfect hersteld. Klasse.