Duurde erg lang, zonder ons tussentijds te informeren over het ‘tijdspad’. Auto lichten branden continu, waren ze vergeten uit te zetten. Zaten op een plek, waar het...Duurde erg lang, zonder ons tussentijds te informeren over het ‘tijdspad’. Auto lichten branden continu, waren ze vergeten uit te zetten. Zaten op een plek, waar het behoorlijk koud was omdat de entree deuren voortdurend open schoven bij binnenkomer en weggaan van veel personeel en klanten
Johan
Prima schadehersteller waar je vriendelijk en vakkundig wordt geholpen, ook bij schades die op het eerste gezicht mee lijken te vallen.
hillie hoogveen
Perfecte sputerij, prima geholpen, alles volgens afspraak
Fenna Flokstra
Geweldig
Prima hoor. Vriendelijk geholpen aan de desk en de autoruit is volgens afspraak vervangen.
Djulic
Tijdens het afspraak maken voor schadeherstel werd er tegen mij gezegd dat er een gedeelte van de bumper wordt gespoten. Hier was ik niet mee eens omdat ik van mening was dat er dan kleurverschil...Tijdens het afspraak maken voor schadeherstel werd er tegen mij gezegd dat er een gedeelte van de bumper wordt gespoten. Hier was ik niet mee eens omdat ik van mening was dat er dan kleurverschil zou zijn. Volgens hun was dit niet aan de orde en kwam helemaal goed. Uiteindelijk auto opgehaald en tijdens het terugrijden viel me vrouw op dat er kleurverschil was en streep midden van de bumper. Ik heb toen contact opgenomen en verteld dat precies is gebeurt wat ik verwacht had. Volgens de medewerker wist er niks van en moest langskomen. Volgende dag heen geweest en het kon wel gepoetst worden. Heb hier op gewacht en het is niet gelukt. Uiteindelijk afspraak gemaakt voor spuiten hele achterbumper. Het jammere vind ik dat er geen eindcontrole is geweest en geen eens een excuses voor het ongemak.
Herbert
Zeer positief. Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede communicatie.
Jan van der heide
Correct vakkennis, altijd vriendelijk. Altijd bereid tot een praatje over de reparatie en of schadehersteller. Heeft vakmensen in dienst . Kortom een hele fijne zaak om zaken four mee te...Correct vakkennis, altijd vriendelijk. Altijd bereid tot een praatje over de reparatie en of schadehersteller. Heeft vakmensen in dienst . Kortom een hele fijne zaak om zaken four mee te doen.
Mieke Damsma
Zeer klantvriendelijk en professioneel. Tot in de details wordt meegedacht met de klant! Zelf de auto wordt gewassen van binnen en buiten afgeleverd na schade herstel.