Erwin van Bussel

Heel tevreden. Superaardige mensen die meedenken en zelfs een stapje extra doen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen

Henk Groenenberg

Vakkundig,snel,aardig.

Uitstekende service!
Goede uitleg en telefonisch en bereikbaarheid.

Onze Opel van 5 jaar oud hier gebracht voor schadeherstel. Goed geholpen, nette service, vriendelijke mensen.

Er zat een vuiltje in de verse lak bij oplevering en dat werd er ter plekke...

Er zat een vuiltje in de verse lak bij oplevering en dat werd er ter plekke uitgepolijst.

Emiel Kistemaker

Prima geholpen. Tijdelijk de achteruitrijden sensors gerepareerd zodat ik ze kon gebruiken tot de herstelafspraak

Jeffrey

Ik kon gelijk langs komen voor schade opname. Daarna afspraak gemaakt wanneer het gerepareerd kan worden (maand later). Snel en uitstekende kwaliteit gerepareerd, je ziet niet eens dat het ooit... Ik kon gelijk langs komen voor schade opname. Daarna afspraak gemaakt wanneer het gerepareerd kan worden (maand later). Snel en uitstekende kwaliteit gerepareerd, je ziet niet eens dat het ooit gebeurd was. Ophalen ging zonder problemen.

Anja Wiersma

Vriendlijke ontvangst en behulpzaamheid waren de eerste belangrijke aspecten van mijn eerste bezoek.

Martijn

Ben tevreden, ook al was de planning niet helemaal goed is alles naar zeer tevredenheid opgelost.

Pieter

Wat een fijn bedrijf. Klantvriendelijk en gastvrij. Er werd de tijd genomen om een goede inschatting van schadeherstel te maken. En na reparatie waren de kosten (voor rekening van de verzekering)... Wat een fijn bedrijf. Klantvriendelijk en gastvrij. Er werd de tijd genomen om een goede inschatting van schadeherstel te maken. En na reparatie waren de kosten (voor rekening van de verzekering) ook in lijn met de offerte. Daarnaast , en dat is zeker ook belangrijk, is de schade perfect gerepareerd. Dus zoek je een kwalitatief bedrijf om je schade te laten herstellen. Dan is dit bedrijf een aanrader. En er werken nog eens heel aardige mensen.